FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Iuliu Mureșan, dărâmat după o nouă umilință a lui Dinamo: „Nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 10:15 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 10:27

Iuliu Mureșan, președintele celor de la Dinamo, a vorbit după o nouă înfrângere drastică a echipei sale, 0-5 la Craiova.

Totul despre Craiova - Dinamo 5-0, AICI!

Mureșan nu înțelege ce se întâmplă cu Dinamo, formație ajunsă la 7 înfrângeri consecutive în Liga 1, egalându-și contraperformanța din 2003, când antrenor era Ioan Andone.

„A fost o înfrângere rușinoasă, am făcut foarte multe greșeli, am rămas repede cu un om în minus. Echipa nu are acel spirit de luptă a lui Dinamo. Îi admir și îi respect pe suporterii care vin de la București pentru meciuri, susțin echipa necondiționat și nu auzim niciun reproș. 

O să luăm niște măsuri, dar schimbarea stă în jucători. Nu e un spirit bun acum la Dinamo. E foarte jenant, parcă nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”, a declarat Iuliu Mureșan la finalul meciului potrivit sport.ro

Sorin Colceag și-a pus jucătorii la zid după eșecul cu Craiova

La flash-interviul de la finalul partidei, Sorin Colceag nu și-a menajat în nicio clipă elevii. I-a acuzat de lipsă de caracter și lipsă de bărbăție, fiind dezamăgit crunt de modul în care jucătorii săi au tratat partida de la Craiova.

„Am pierdut mingi foarte, foarte ușor, iar așa cei de la Craiova au devenit periculoși. Giafer e o victimă colaterală a situației care apăruse anterior în joc. El a încercat să rezolve situația, din păcate nu într-o manieră fericită. Echilibrasem jocul la 1-0 pentru Craiova, dar am suferit apoi la micile detalii. 

Le-am spus-o băieților în vestiar. Putem găsi 1.000 de vinovați, dar trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile, în primul rând. Prea mult arătăm cu degetul spre ceilalți. Ar trebui să fim mult mai atenți la noi. Ce motivație îți mai trebuie? Joci pentru Dinamo, de ce mai ai nevoie? 

Trebuie să vină cineva din afară să te îndemne să faci lucrurile pe care trebuie să le faci? Nu cred că e normal! Cum ar fi dacă doctorul ți-ar spune înainte de operație că nu e motivat? Azi ne-a lipsit spiritul! Am dezarmat! Nu am avut caracter să ieșim și să facem un pas în față. 

Noi am făcut un pas în spate. Când n-ai bărbăția și caracterul să faci un pas în față, cum să nu profite adversarul? Să facă un pas în față toți cei care cred că pot contribui la redresarea lui Dinamo!”, a spus Colceag, la Look Sport+

Video. Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește alte știri din Liga 1:

Ionuț Chirilă îi răspunde furtunos lui Robert Niță: „Am o milă groaznică față de acest băiat instabil emoțional”

Notele GSP după derby-ul din Bănie » Doar un jucător de la Dinamo a trecut clasa, după umilința de la Craiova + fotbalistul lui Reghecampf care a dezamăgit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
cornelcc
cornelcc  •  28 Septembrie 2021, 22:24

Zice Colceag: "Cum ar fi dacă doctorul ți-ar spune înainte de operație că nu e motivat? " In Romania e simplu: bagi mana in buzunar si-l motivezi pe loc!

sibelius
sibelius  •  28 Septembrie 2021, 13:24
Postat de magic4ever pe 28 Septembrie 2021, 12:22

Colceag este primul vinovat pentru ca a jucat cu non valoarea de Giafer dupa ce a jucat catastrofal si cu FCSB...Giafer nu trebuie sa mai joace vreun minut la Dinamo,la fel si Amzar...sa fie imprumutati la liga 2,dar nici acolo nu cred ca o sa fie titulari...DEMISIA COLCEAG, SA VINA MIRCEA REDNIC!!!

Rednic nu tot cu aia o sa joace? Ca altii nu are...

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Septembrie 2021, 13:01
Postat de jedela pe 28 Septembrie 2021, 12:05

Bay bufon de presedinte cine naiba sa ti joace pe datorie la infinit?! Te ai rahatit pe tine cu jucatori adusi din vacanta.... voi aia din birouri ati muls dinamo de ultima picatura de profit si acum vreti sa va vina salvatori? Dinamo trebuia sa fie deja retrogradata iar voi sperati la performanta

Prostovane, de ce trebuia sa fie deja retrogradata ?Ai argumente sau ai vrut doar sa comentezi sa creada lumea ca esti inteligent ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează