FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Notele GSP după derby-ul din Bănie » Doar un jucător de la Dinamo a trecut clasa, după umilința de la Craiova + fotbalistul lui Reghecampf care a dezamăgit

CSU Craiova - Dinamo 5-0
Foto: GSP
CSU Craiova - Dinamo 5-0 Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 09:09 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 10:17

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1.

Totul despre CSU Craiova - Dinamo, AICI!

Într-un meci dominat de la un cap la altul de trupa lui Laurențiu Reghecampf, după ce Dinamo a rămas în 10 oameni în debutul partdei, când Giafer a fost eliminat, oltenii s-au impus categoric, scor 5-0, provocând o nouă umilință istorică pentru „câini” sezonul acesta, după 0-6 cu FCSB.

Craiova - Dinamo 5-0 » Note GSP

Notele GSP după derby-ul din Bănie » Doar un jucător de la Dinamo a trecut clasa, după umilința de la Craiova + fotbalistul lui Reghecampf care a dezamăgit

Cel mai bun jucător de pe teren a fost atacantul oltenilor Andrei Ivan, „killer-ul” lui Dinamo. Alb-roșii sunt victima preferată a fotbalistului oltean, Ivan marcând 6 goluri doar în campionat împotriva acestora. El a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare notă de pe teren. 

De el s-au mai apropiat 4 fotbaliști: Găman, Vătăjelu, Nistor și Houri au fost notați cu nota 7, în timp ce, cea mai mică notă a primit-o Alexandru Crețu (5), aflat la debutul pentru olteni. Mijlocașul a început titular, dar a fost înlocuit la pauza meciului de antrenorul Reghecampf.

În tabăra adversă situația este una jenantă, un singur fotbalist reușind să ia notă de trecere. Este vorba de portarul Plamen Iliev, care a avut câteva intervenții providențiale la ocaziile oltenilor. A primit nota 5. Acesta a fost urmat de căpitanul echipei, Deian Sorescu, care a primit nota 4. 

Cu o prestație dezastruoasă, restul fotbaliștilor lui Dinamo au fost notați cu nota 3, mai puțin tânărul Giafer. Acesta a primit cea mai mică notă din meci (2) după ce a făcut penalty în minutul 16 și a fost eliminat la aceeași fază, practic distrugând orice speranță a „câinilor” de a scoate un rezultat pozitiv.

În duelul antrenorilor Laurențiu Reghecampf nu a avut nicio emoție în fața lui Sorin Colceag, Reghe primind nota 8, în timp ce tehnicianul din „Ștefan cel Mare” fiind notat în media echipei, doar nota 3.

Brigada de arbitri în frunte cu „centralul” Cătălin Popa a fost notată cu nota 7, într-un meci în care nu au fost greșeli grave de arbitraj.

Video. Houri, despre meciul cu Dinamo, câștigat de CSU Craiova cu 5-0

Citește alte știri din Liga 1:

Mircea Rednic, cerut insistent la Dinamo după o nouă umilință a „câinilor”: „E capabil să salveze echipa”

Mesajul fanilor lui Dinamo după dezastrul din Bănie » Doar 3 cuvinte folosite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
creeperno115
creeperno115  •  28 Septembrie 2021, 22:47

Ai dreptate! Sorescu a jucat practic de 1 din oficiu in ultimele meciuri. Tot ceea ce-a centrat a fost in adversar sau balarii

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Septembrie 2021, 15:31

Sorescu a jucat ptr adversari si ia 4 Radu A a salvat 2 goluri si ia 3 cine a dat notele nu sa uitat la meci !

scorpio2808
scorpio2808  •  28 Septembrie 2021, 14:47
Postat de dinamo_forever_77 pe 28 Septembrie 2021, 09:58

Nu au fost greseli mari de arbitraj....doar offside la primul gol al oltenilor marcat din penalty....si de acolo si acea eliminare de am jucat in 10 oameni. Nu vreau sa spun ca nu pierdeam fara acea faza.....doamne fereste. Mai buni oltenii ca noi...dar sa spui ca brigada a arbitrat excelent cand scorul se deschide ca urmare a unei nesemnalizari de offside din care mai ramanem si in 10 oameni.....este halucinant.

Offside! Si cu eliminarea lui Steliano doar pentru ca s-a repezit la Valentin Gheorghe fara sa-l atinga insa, sper ca s-au terminat erorile de arbitraj in meciuri in care nu contau pentru ca nu aveam sanse in mod real.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează