FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Mesajul fanilor lui Dinamo după dezastrul din Bănie » Doar 3 cuvinte folosite

Peluza Cătălin Hîldan
Peluza Cătălin Hîldan

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 08:31 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 09:28

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1. La finalul partidei, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au trimis un mesaj echipei antrenate de Sorin Colceag.

Totul despre CSU Craiova - Dinamo, AICI!

La Craiova, Dinamo a suferit a doua umilință isorică din acest sezon. După 0-6 cu FCSB acum două etape, a venit un 0-5 la Craiova, împotriva lui CSU. Este cea mai usturătoare înfrângere din istoria „câinilor” în fața echipei lui Laurențiu Reghecampf.

La finalul meciului, PCH a postat un mesaj scurt de susținere pentru echipă, după un nou dezastru în Liga 1: „Nu vom ceda!”, a fost promisiunea fanilor.

Craiova - Dinamo 5-0 » S-a întors „Agentul 007”

Perioada dezastruoasă în care se află Dinamo n-a luat sfârșit nici la Craiova și, la cum arată lucrurile, probabil că nu se va opri prea curând. Roș-albii au mai încasat o umilință de proporții, după 0-6, cu FCSB, și au ajuns la șapte înfrângeri consecutive în Liga 1. 

O serie care le dă fiori reci jucătorilor dinamoviști și care le aduce aminte fanilor de un alt moment dificil prin care a trecut clubul. În sezonul 2002-2003, cu Ioan Andone pe bancă, dinamoviștii bifau șapte eșecuri consecutive și primeau supranumele de „Agentul 007”. 

Sezonul de coșmar al lui Dinamo e reliefat cel mai bine de cifra de goluri încasate: 24, roș-albii având cea mai slabă defensivă din campionat.

Atât eu, cât și restul echipei, am fost penibili. Nu ne rămâne decât să muncim și să încercăm să câștigăm următorul meci. Problema e la jucători. Noi intrăm pe teren. În această seară, ne-am făcut de rușine. E imaginea noastră în joc și trebuie să fim mai modești. 

Trebuie să arătăm mai mult pe teren. Nu mi-au dat lacrimile, deși trebuia. Ne-am făcut de rușine. E greu de digerat un astfel de rezultat și mă doare! Trebuie să strângem rândurile, nu se mai poate! Indiferent cine intră pe teren, trebuie să ne revenim. Domnul Rednic e un antrenor foarte bun. Dacă vine, sunt convins că vom face treabă foarte bună împreună.

-Steliano Filip, Dinamo

Video. „U“ Craiova – Dinamo 5-0 / „Leii“ au făcut spectacol! Vezi reacțiile de la final!

Citește alte știri din Liga 1:

Mircea Rednic, cerut insistent la Dinamo după o nouă umilință a „câinilor”: „E capabil să salveze echipa”

Alexandru Crețu a explicat de ce s-a despărţit de FCSB: „Nu sufăr”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1328407603861065
Milennyumstudio Reghin  •  28 Septembrie 2021, 16:49

Eu spun ca Rednic este tot ceea ce trebuie, sa bage spaima in jucatori, ca prea vedete sunt! Cantonamente, antrenamente grele sa nu mai aiba timp de lautari si sprituri!

sibelius
sibelius  •  28 Septembrie 2021, 11:52
Postat de redbuldog pe 28 Septembrie 2021, 11:05

Muri&Zavaleanu gasiti URGENT,o solutie..!Daca nu vrea Puriul sa vina,atunci Bergoti,Multescu, Uhrin sau oricine poate sa resusciteze echipa,dar asta rapid,pentru ca au trecut 3 saptamani paguboase...!

Nu au ce resuscita. Unii nu pot, altii nu mai pot.

alexandruivan7
alexandruivan7  •  28 Septembrie 2021, 11:40

mesajul pch : dā ba banii!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează