FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 1-1

video Denis Alibec, devastat după gafa care o poate costa titlul pe Farul: „I-am făcut una ca asta domnului Hagi... mereu dau cu piciorul momentelor bune”

Denis Alibec, atacant Farul +30   FOTO
Denis Alibec, atacant Farul

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 23:49 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 00:02

CS Universitatea Craiova și Farul au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 8 a play-off-ului. Denis Alibec, 32 de ani, spune că „roșul” primit a fost corect. Atacantul și-a prezentat scuzele în fața colegilor. 

Denis Alibec și-a lăsat echipa în 10 oameni în prelungirile primei reprize, pentru o lovitură inexplicabilă aplicată lui Vlădoiu. Vârful Farului a părut devastat la interviuri. Și-a recunoscut greșeala și speră să nu fie decisivă în lupta pentru titlu.

CS Universitatea Craiova - Farul 1-1, comentat de Cristi Geambașu, Costin Ștucan și Remus Răureanu
CSU Craiova - Farul 1-1
CS Universitatea Craiova - Farul 1-1, comentat de Cristi Geambașu, Costin Ștucan și Remus Răureanu

Denis Alibec, după eliminarea din CSU Craiova - Farul: „Mereu dau cu piciorul când sunt într-un moment bun”

„Îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să îl împing pe Vlădoiu, să fac fault. Din cauza transpirației, mi-a alunecat cotul în capul lui. L-am lovit, aia a fost. Am vrut să îl împing. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaș roșu.

Ce să zic? Chiar nu am cuvinte. Mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul. Asta e... am încredere în colegii mei. Cu siguranță vom fi campioni.

Poate am fost un pic mai nervos pentru că am ratat și acel penalty. Chiar nu m-am gândit că l-am lovit așa rău. Nu a fost cu intenție”, a spus Denis Alibec la Orange Sport.

Întrebat de reacția lui Gică Hagi după ce a fost eliminat, Denis a replicat: „Domnul Hagi nu mi-a zis nimic momentan, a zis că nu e nimic. Dar sunt foarte trist, supărat că i-am făcut una ca asta”.

Am încredere în colegi. Îmi pare rău că nu voi fi alături de ei cu FCSB. Sper să îmi spele păcatul ăsta. Sper ca CFR să facă un rezultat bun mâine, cu FCSB

- Denis Alibec, atacant Farul

VIDEO CU FAZA. Denis Alibec, „ROȘU” după un gest iresponsabil în Universitatea Craiova - Farul

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Fază de penalty analizată 5 minute la Craiova! Decizia luată de Kovacs și Chivulete

VIDEO Sabău și-a îndeplinit obiectivul, urmează bonusul! A rămas o singură necunoscută în lupta pentru salvare + Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
DMA87
DMA87  •  14 Mai 2023, 12:05

O să te maturizezi la o sută de ani. După ce ai intrat 2 metri sub pământ. Never ever. Ăsta e Alibec. Capricios, fente, fițe și figuri, fără minte.

magic4ever
magic4ever  •  14 Mai 2023, 10:21

Alibec & gafeorul de Boli au lasat Farul fara titlu...nu ai de ce sa faci o asemenea interventie la mijlocul terenului, 11 la 11 Farul castiga meciul asta...la ce lot decimat are Farul nu cred ca o sa castige nici cu Fcsb si nici cu Cfr

Timofte87
Timofte87  •  14 Mai 2023, 09:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează