FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 4-3

Gică Hagi, supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu CSU Craiova: „Cei care au intrat nu au adus nimic”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 00:05 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 00:08

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Farul, scor 4-3, în ultimul meci al etapei #9 din SuperLigă. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, a analizat înfrângerea echipei sale. 

În meciul de la Severin, Farul a pierdut prima partidă din acest sezon în Liga 1. Hagi s-a declarat nemulțumit de rezultatul final al partidei.

Rădoi, „dator” la jucătorii lui: „Le-am promis și o să plătesc”
CSU Craiova - Farul 4-3
Rădoi, „dator” la jucătorii lui: „Le-am promis și o să plătesc”

Gică Hagi: „Nu trebuia să pierdem acest meci”

„Din păcate, nu am gestionat ultimele 5 minute din prima repriză cum trebuia, am fost deconectați. La pauză am vorbit, am încercat să jucăm. Din păcate, au creat presiune și au venit peste noi. Asta e realitatea. Probabil în seara asta atât meritam. Fotbalul îți arată și calitățile, dar și defectele. Din păcate, noi am greșit în seara asta. La 3-1 nu a fost aceeași mentalitate. 

Am greșit în seara asta, la 3-1 nu am mai avut aceeași atitudine, trebuie să jucăm 90 de minute, asta le scriu pe tablă, nu 20-25 de minute. Schimbările fac parte din meci, o dată poți să faci bine, o dată nu. Nici eu nu sunt perfect. Cei care au intrat nu au adus nimic. Echipa pierde, suntem împreună. Nu trebuia să pierdem acest meci, restul nu mă interesează.

Am pierdut într-o manieră care nu trebuia să se întâmple. Cu toții am pierdut, fotbalul e făcut din greșeli, am făcut prea multe din păcate”, a declarat Gică Hagi la Prima Sport.

VIDEO Gabi Torje, gol senzațional în CSU Craiova - Farul

Citește mai multe știri de actualitate:

Revine un fotbalist-cheie la FCU Craiova! Mititelu: „Jocul echipei se va schimba”

Altă eroare mare de arbitraj în Liga 1 » Ion Crăciunescu: „Nici n-ai nevoie de VAR aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  06 Septembrie 2022, 14:13
Postat de valentindragobete pe 06 Septembrie 2022, 10:02

Se poate bă moshule, să nu le dai și tu niste ruc.saci ca să aibă și ei în ce să-și aducă nimicul ! Rusinică moșulică...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  06 Septembrie 2022, 13:02

Prin declarația din titlu Hagi își trage cu stângul în dreptul !!!Oare o fi făcut Becali schimbările la Farul ??? A se vedea echipa Farul cu CFR si Steaua...!!! Având în vedere multe jocuri ale lui Hagi la Craiova cred că Regele încă mulțumește Craiovei pentru titlul ... Și Hagi nu a spus un cuvânt despre arbitru ,lucru rar când Hagi este învins !!!

FCUCraiova
FCUCraiova  •  06 Septembrie 2022, 12:33
Postat de legio.sud pe 06 Septembrie 2022, 09:45

Bai Cata inteligenta la asta ?!? “ fotbalul e făcut din greșeli “ și ai lu’ GG ce au mai “ greșit “ acum câțiva ani ( 2-5 ) ?!?

Eu as propune sa jucati campionatul asta doar cu farul ,poate asa aveti sanse sa fiti campioni , daca ziceti ça sa jucat acest meci corect

Vezi toate comentariile (15)
Comentează