FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 1-0

Reghecampf avertizează: „Cu FCSB nu se va mai întâmpla așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 22:34 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 08:31

CSU Craiova - FC Voluntari 1-0 | Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, se mulțumește cu punctele obținute contra ilfovenilor și lasă deoparte jocul modest prestat de alb-albaștri. 

De asemenea, Reghecampf vorbește și despre problemele de lot, în special cele din axul apărării, și prefațează, pe scurt, partida cu FCSB de runda viitoare (8 mai, 19:30). 

Acuzații șocante după U Cluj - Slobozia: „Fraților, mai faceți așa ceva în zilele astea?” + Lincar și teoria conspirației: „Au auzit și fotbaliștii lucruri”
U Cluj - Slobozia 1-2
Acuzații șocante după U Cluj - Slobozia: „Fraților, mai faceți așa ceva în zilele astea?” + Lincar și teoria conspirației: „Au auzit și fotbaliștii lucruri”

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova: „Trebuie să și suferim”

„Le mulțumesc jucătorilor pentru acest meci, chiar dacă nu a fost plăcut ochiului. La pauză l-am tras pe Crețu fundaș central, pentru că s-a accidentat Marius Constantin, și am pierdut unul dintre cei mai în formă jucători ai noștri de la mijloc, agresiv, care recupera mingi. 

Screciu s-a accidentat ieri și a trebuit să nu riscăm azi cu el. Valerică Găman vine după o perioadă lungă de pauză, nu e încă la 100%. Ceilalți jucători care au intrat și-au făcut datoria. E important să suferim și noi. Numai așa putem forma o echipă bună și se întâmplă să avem și asemenea meciuri. Cele mai importante sunt punctele”, a declarat Reghecampf la Prima Sport 1.

CSU Craiova - FC Voluntari 1-0. Reghecampf, despre...

  • meciul cu FCSB: „Am zis că meciul cu FC Voluntari va fi mai greu decât cel cu FCSB. Dacă nu câștigam azi, era mai puțin important jocul cu FCSB. A fost superbă atmosfera din tribune, cu peste 15.000 de oameni. Sunt sigur că vor fi peste 20.000 de oameni în tribune cu FCSB”
  • problemele de lot: Marius Constantin a simțit ceva la gleznă, Baiaram a fost călcat și sângerează la o unghie, nu e ceva grav, Screciu și Papp sper să revină la antrenamente. Vom fi pregătiți pentru meciul cu FCSB”
  • momentele mai puțin reușite din meciul cu FC Voluntari: „Avem jucători care pot face diferența, care sunt foarte buni în fața porții. Astăzi nu am avut inspirația necesară să mai marcăm, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Am suferit pe final, mai ales în ultimele 10-15 minute, la mingile degajate de ei. Nu se va mai întâmpla la următorul meci acest lucru și vom avea o altă reacție
  • restul sezonului: „Avem maturitatea necesară să ne descurcăm în următoarele partide. Nu suntem la mâna noastră, așteptăm să vedem celelalte rezultate. Va fi greu să se mai încurce echipele din fața noastră”
+10 FOTO

Nu este important că am marcat eu, este important că a câștigat echipa și că ne-am îndeplinit obiectivul. Voluntari e o echipă foarte bună, arțăgoasă, puternică în duelurile 1 la 1. Noi nu ne gândim la titlu, luăm fiecare meci în parte și vedem la final unde ne clasăm. Dacă vom continua așa, eu zic că va fi bine pentru noi
Ștefan Baiaram, extremă CSU Craiova

Au venit foarte mulți suporteri astăzi și mă bucur. Sper ca la meciul cu FCSB stadionul să fie plin, pentru că așa a fost mereu. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și să câștigăm. Nu ne gândim la titlu, doar la locul doi, pentru că acesta a fost obiectivul nostru la începutul play-off-ului. Noi ne facem treaba și încercăm să adunăm puncte și să câștigăm bani. De asta jucăm fotbal
Nicușor Bancu, fundaș CSU Craiova

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Dusan Uhrin, cu gândul la salvarea de la retrogradare după vicotia cu Academica Clinceni: „ E pregătire pentru baraj”

De pe vremea lui Dănciulescu » Dinamo nu a mai reușit o astfel de performanță din 2013

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
suporterucv
suporterucv  •  01 Mai 2022, 12:43

Programul este unul infernal. Vin niste meciuri grele rau si pe o perioada scurta de timp - Fcsb, Sepsi, CFR si apoi Finala Cupei daca ajungem acolo !! Nu cred sincer ca jucatorii vor face fata. Undeva se va pierde...

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  01 Mai 2022, 10:32

Eu as da desteptarea si nu atat pentru meciul cu FCSB cat mai cu seama pentru cel cu SEPSI. Cu jocul de aseara vreti voi sa dati mai mult de 2 goluri unei echipe bine antrenate de Bergodi si care citeste ff bine si adversarul?? Pe langa greselile nefortate, din lipsa de concentrare mai sunt si unele de fond. Ce cauta Bic in echipa cand nu a jucat o minge corect? Ce cauta Ivan la cornere si lovituri libere langa minge cand el ar trebui sa fie in careul advers? Kolic nu mai poate sau nu mai are chef sa joace, iar Marcovici e prea capricios. Ar trebui incercat si nepotul lui Balaci. Mai putin oricum n-ar face.

relu1250
relu1250  •  01 Mai 2022, 09:28
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2022, 09:21

În meciul de aseară Markovic și Baiaram au fost faultați repetat și foarte dur, dar nici Bârsan și nici Costi Mocanu sau Bogdan Cosmescu nu s-au sesizat... Olaru, Tavi sau orice alt fecesebist să fi pățit faulturile de aseară, ar fi fost reluări TV cu duiumul, exclamațiile comentatorilor ar fi depășit pragul sonor normal și -ei da!- s-ar fi acordat cartonașe și poate eliminări... Clar, massmedia gigistă nu suportă Craiova, iar moderația rezervată a criticilor (că de laude nu poate fi vorba) la adresa oltenilor adoptată în mod interesat în ultima vreme, se va spulbera în cazul în care Craiova va bate pe Fcsb etapa viitoare!

Sa fim corecti,in a doua repriza Craiova nu a existat decat prin Baiaram si poate ceva Gaman si Bancu. Restul morti. iar schimbarile facute de acest "mare " antrenor, au fost nule.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează