FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - SLOBOZIA 1-2

Acuzații șocante după U Cluj - Slobozia: „Fraților, mai faceți așa ceva în zilele astea?” + Lincar și teoria conspirației: „Au auzit și fotbaliștii lucruri”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +11   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 18:34 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 18:37

Unirea Slobozia s-a impus în deplasarea cu U Cluj, scor 2-1, și a revenit serios în cărțile pentru barajul de promovare în Liga 1. Erik Lincar și Romario Pires au vorbit despre încăierarea generală de la vestiare. 

La finalul partidei pe pe „Cluj Arena”, fotbaliștii celor două formații au fost implicați într-un conflict fizic, în drumul spre vestiare. Varianta gazdelor este că elevii lui Adrian Mihalcea au provocat pe durata întregului meci. 

Golul lui Hagi contra Columbiei, copiat în Liga 2: „Fa-bu-los! Fără cuvinte, incredibil!”
U CLUJ - UNIREA SLOBOZIA
Golul lui Hagi contra Columbiei, copiat în Liga 2: „Fa-bu-los! Fără cuvinte, incredibil!”

Lincar, după U Cluj - Unirea Slobozia 1-2

„A fost una dintre cele mai slabe reprize din acest an. Chiar mă gândeam că vom avea un meci foarte dificil. Veneam la 3 zile după un joc epuizant, cu Petrolul. Ei au jucat acum 8-9 zile, știam că vor fi mai proaspeți. Cu siguranță am fi avut nevoie de mai multă vitalitate. 

Ne-am creat ocazii după pauză, dar ăsta e fotbalul. Îmi pare rău pentru public, toți își doreau victoria. Trebuia să fim mai atenți în ultimele minute, când și-au apropiat victoria. 

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
+7 FOTO

Eu nu am fost în zona conflictului. Nu știu ce s-a întâmplat. Cartonașe roșii? Eram în vestiar, chiar nu știu. Vă dați seama, există frustrare atunci când pierzi. Vedeți, jucătorii mei poate au auzit și ei anumite lucruri. Se vorbesc multe în fotbal. Eu încerc să fac cât pot. Le-am zis, dacă vor să promoveze, o pot face doar pe teren”, a spus Lincar, pentru site-ul oficial al lui U Cluj.

Ar fi trebuie să le arate „roșu” celor care n-au venit să joace fotbal. Dacă asta a fost strategia lor... Jucători care intră pe teren să dea pumni în coaste. După meci vii să înjuri, înjuri copii... În ziua de azi mai avem chestii de genul? Fraților, dacă nu mai puteți să jucați fotbal, lăsați locul altora! 

Știu că au venit, au provocat un jucător, apoi i-au dat altuia un pumn. Până la fotbal, suntem oameni. Au dat un pumn, doi. Nu mai intrăm în polemică. Am văzut arbitrii tot, să scrie acolo!

- Romario Pires, mijlocaș U Cluj

Citește și alte știri din Liga 2: 

Peluza Sud Steaua ia cu asalt Ploieștiul! Câți suporteri sunt așteptați pe „Ilie Oană”

EXCLUSIV VIDEO Un rival la promovare nu crede că se poate schimba regulamentul pentru ca CSA Steaua să joace în Liga 1 în sezonul viitor: „Sub nicio formă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
124022513372488
Doru Alin  •  01 Mai 2022, 10:13
Postat de Radulescu Horatiu pe 01 Mai 2022, 09:35

Dinamo astăzi era pe loc de retrogradare directă dacă Mediaș și Clinceni nu aveau aceste grave probleme financiare.Pe teren Dinamo era lanterna roșie a campionatului.

Lasa-l in lumea lui sa se pregateasca pentru Champions League. E unul din acei isteti care nu cedeaza niciodata. Liga satelor e pentru Dinamo.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  01 Mai 2022, 09:35
Postat de newdi pe 30 Aprilie 2022, 20:53

Trebuia să-i bateți pe câmpul de joc, nu în vestiare. Având în vedere că urmăriți acest fenomen de 30 de ani, cum vă lăudați aici, ar fi trebuit să tăceți În pumni și să vă recunoașteți înfrângerea din punct de vedere sportiv. Nu de alta, dar se supăra Mihalcea și vă făcea din doi, în doi. :))

Dinamo astăzi era pe loc de retrogradare directă dacă Mediaș și Clinceni nu aveau aceste grave probleme financiare.Pe teren Dinamo era lanterna roșie a campionatului.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  01 Mai 2022, 09:31
Postat de newdi pe 30 Aprilie 2022, 22:46

Mai mult ca sigur! Poate avem noroc și scăpăm, Domnul fie lăudat! :))

Cum să scăpați mă?!Poate scăpăm noi de voi,din prima liga.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează