FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - SLOBOZIA 1-2

FOTO Scandal uriaș la vestiare după U Cluj - Unirea Slobozia! Fotbaliștii și oficialii s-au luat la bătaie

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 17:16 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 18:40

Unirea Slobozia s-a impus în deplasarea cu U Cluj, scor 2-1, și a revenit serios în cărțile pentru barajul de promovare în Liga 1. Imediat după fluierul de final al lui Viorel Flueran, jucătorii celor două formații au fost implicați într-o încăierare generală. 

Viorel Flueran a fost înconjurat de mai mulți fotbaliști ai lui U Cluj, imediat după marea surpriză a play-off-ului ligii secunde. 

Golul lui Hagi contra Columbiei, copiat în Liga 2: „Fa-bu-los! Fără cuvinte, incredibil!”
U CLUJ - UNIREA SLOBOZIA
Golul lui Hagi contra Columbiei, copiat în Liga 2: „Fa-bu-los! Fără cuvinte, incredibil!”

Scandal după U Cluj - Unirea Slobozia

Discuțiile purtate la centrul terenului au fost întrerupte brusc de un conflict izbucnit în zona vestiarelor. Toți fotbaliștii, din ambele tabere, au sprintat spre acea zonă și a urmat o încăierare generală, surprinsă parțial de camerele jurnaliștilor. 

FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
FOTO: Captură @Știri de Cluj
+7 FOTO

Forțele de ordine prezente la stadion au fost nevoite să intervină de urgență pentru a liniști lucrurile. În conflict au fost implicați și oficiali ai celor două formații. 

Un fotograf vizibil șifonat din conflict este surprins îndreptându-se către fotbaliștii gazdelor. Balgiu, mijlocașul lui U Cluj, încearcă să îl îndepărteze: „Pleacă de aici!”. Potrivit lui Ely Fernandes, citat de Știri de Cluj, au fost împărțiți și pumni în zona vestiarelor.

Scandal uriaș la vestiare după U Cluj - Unirea Slobozia! Fotbaliștii și oficialii s-au luat la bătaie

U Cluj, pas greșit în lupta pentru promovarea în Liga 1

Nervii gazdelor au fost provocați de pasul greșit făcut în lupta pentru promovare. Clujenii au ratat șansa să urce pe poziția secundă, peste Hermannstadt, și au nevoie de un final perfect de sezon pentru a-și îndeplini obiectivul.

Citește și alte știri din Liga 2:

Peluza Sud Steaua ia cu asalt Ploieștiul! Câți suporteri sunt așteptați pe „Ilie Oană”

EXCLUSIV VIDEO Un rival la promovare nu crede că se poate schimba regulamentul pentru ca CSA Steaua să joace în Liga 1 în sezonul viitor: „Sub nicio formă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
233786397008461
Florea Paun  •  01 Mai 2022, 00:24
Postat de Radulescu Horatiu pe 30 Aprilie 2022, 23:30

Cum sa fie mă, măi,bă,băi talpanist ce ești echipă profesionistă,auzi la el ce spune!!!Este CSA societate comercială pe acțiuni?Aștia ai tai au contract cu un minister.au contract cu o unitate militară până la urmă.Nu îți este mă rușine???

Mda. Ia sa vedem. Fetele de la CSM B8ucuresti, de la sectia handbal, Amorim si Neagu , or fi profesioniste? Platite din bani publici. Sunt . Nu conteaza cine iti face contractul de munca. A fost o aiureala romaneasca, interdictia ca Ministerele sa aiba sportivi profesionisti la fotbal. pentru ca au la alte sectii fara probleme. O gramada de echipe sunt pe banii primariilor si consiliilor judetene. Sub masca proprietatii publice private. Aceeasi palarie dar vopsita galben

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  30 Aprilie 2022, 23:30
Postat de catalynn pe 30 Aprilie 2022, 20:28

Apropos de articolul 11 punctul 1, spune acolo clar ca trebuie sa fie conform legii 69/2000 însă copiază prost articolul 31 inserând “trebuie”, in lege nu scrie ca o echipa “trebuie” sa fie AFC sau SC. DACĂ scria “trebuie”, atunci lucrurile erau oarecum mai clare, însă și așa in lege ar fi existat o alta contradicție: Steaua e club profesionist (angajând sportivi cu contracte de profesionist) însă DACĂ legea conținea cuvântul “trebuie” atunci însemna negarea realității. Am mai spus, repet, nu cred ca legea trebuie modificata pt Steaua, însă pt a nu mai exista discuții e bine sa fie clarificată.

Cum sa fie mă, măi,bă,băi talpanist ce ești echipă profesionistă,auzi la el ce spune!!!Este CSA societate comercială pe acțiuni?Aștia ai tai au contract cu un minister.au contract cu o unitate militară până la urmă.Nu îți este mă rușine???

dodo001
dodo001  •  30 Aprilie 2022, 21:41
Postat de newdi pe 30 Aprilie 2022, 19:48

Să înfoi sarmale e muncă de Sisif, metre. Doamnele ardelene le-au făcut plăcintă de varză din prima. :))

Vezi ce plăcintă primiți voi la baraj. Ce va mai place shaworma!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează