FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - CSA STEAUA

Peluza Sud Steaua ia cu asalt Ploieștiul! Câți suporteri sunt așteptați pe „Ilie Oană”

Se anunță o atmosferă incendiară la derby-ul dintre Petrolul și CSA Steaua / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
Se anunță o atmosferă incendiară la derby-ul dintre Petrolul și CSA Steaua / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 14:43 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 14:47

Se anunță o atmosferă incendiară la derby-ul dintre Petrolul și CSA Steaua, meci din play-off-ul ligii secunde. „Găzarii” și-au propus să umple stadionul, însă nici ultrașii roș-albaștrilor nu se lasă mai prejos.

  • CSA Steaua - Petrolul Ploiești se joacă duminică, de la ora 14:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Peluza Sud pregătește o deplasare numeroasă pentru partida de pe „Ilie Oană”. 1.000 de susținători de-ai echipei Armatei urmează să-și facă apariția la Ploiești, într-un meci considerat de forțele de ordine unul cu grad ridicat de risc, ținând cont de rivalitatea tensionată dintre cele două galerii.

Ultrașii s-au războit și la meciul tur

În meciul tur, disputat la începutul lunii, aproximativ 2.000 de ploieșteni au venit în Ghencea pentru a-i susține pe băieții lui Nae Constantin. Ultrașii s-au războit prin mesaje cu omologii de la „Sud”, ba chiar au „inventat” o scenografie cu trivialități la adresa Clubului Sportiv al Armatei.

„Nu ne-am mai văzut de mult, băieți / Tot alea trei cântece le-aveți”, a fost unul dintre bannerele afișate de fanii steliști.

Ultrașii Stelei, scenografie 3D la derby-ul cu Petrolul

În tur, suporterii roș-albaștrilor au umplut Peluza Sud și au creat o atmosferă incendiară încă din startul partidei, când au aprins numeroase materiale pirotehnice. Aceștia s-au duelat cu fanii Petrolului atât la nivel vocal, cât și prin intermediul unor mesaje afișate pe durata celor 90 de minute. 

Apogeul a fost atins în repriza secundă, când roș-albaștrii au desfășurat, pe toată lungimea peluzei, o spectaculoasă scenografie 3D. Mesajul? Unul simplu, dar de efect: „Vrem Steaua în A”, alături de o reprezentare 3D a unui ultras care-și călăuzește echipa spre atingerea obiectivului.

FOTO / Atmosfera de la meciul tur Steaua - Petrolul, disputat în Ghencea

Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+45 FOTO

VIDEO Adrian Florea, discurs ferm în dezbaterea momentului: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Se întâmplă în România: clubul care luptă să nu pice în Liga 3 a „tocat” 1,5 milioane de euro de la primărie în ultimul an!

Schimbare importantă în clasamentul ligii secunde, după Chiajna - Hermannstadt! Cine ocupă ACUM locurile direct promovabile

VIDEO Un rival la promovare nu crede că se poate schimba regulamentul pentru ca CSA Steaua să joace în Liga 1 în sezonul viitor: „Sub nicio formă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sile007
sile007  •  01 Mai 2022, 02:06
Postat de mordi pe 01 Mai 2022, 00:48

aici e despre Steaua....ce cauta altii de la alte echipe sa comenteze? Acum vedeti de ce nu aveti loc pe Ghencea? e clar, nu?

csa steaua, Steaua este in liga 1, nu a retrogradată niciodata si nici nu a fost reânfiintata.

sile007
sile007  •  01 Mai 2022, 02:05

1000 de suporteri ai armatei...de ce nu îi angajeaza( înrolează) armata lui dâncu, oricum sunt pe statul de plata al mapn, aceasta unitate violenta de huligani reprezinta armata română.

mordi
mordi  •  01 Mai 2022, 00:48

aici e despre Steaua....ce cauta altii de la alte echipe sa comenteze? Acum vedeti de ce nu aveti loc pe Ghencea? e clar, nu?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează