FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB // Alexandru Cicâldău e singura amenințare pentru formația lui Mihai Teja

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 05 mai 2019 13:36

CSU Craiova nu mișcă în fața celor de la FCSB. Echipa lui Teja e superioară la toate capitolele. Doar Alexandru Cicâldău (21 de ani) este amenințarea oltenilor pentru partida din această seară.

CSU Craiova - FCSB e liveTEXT AICI de la 21:00

Partida din această seară, de pe „Ion Oblemenco”, aduce la start echipele cu cele mai bune atacuri din ediţia curentă, CSU Craiova are 50 de goluri marcate, iar FCSB, 59. 

Oaspeții își pun toate speranțele în Harlem Gnohere, golgeterul echipei. „În meciul cu Craiova, eu sper să ne ajute Gnohere pe noi şi el pe el însuşi. M-aş bucura pentru el să devină golgeter pentru că e un jucător bun, cu calitate. Ar fi bine ca el să fie golgeter, iar noi campioni”, spune Teja. 

Doar că Ilie Dumitrescu îl atacă pe francez și-l consideră vinovat pentru locul ocupat de FCSB în clasament. „Dacă îl aveai pe «Bizon» la capacitate maximă, pentru că în tur a fost cel mai bun, poate nu mai pierdeai punctele alea de la început, cu Călărași și Chiajna. Gândiți-vă că sunt patru puncte pierdute!”, a declarat Ilie la TV Digi Sport.

Gnohere este cel mai bun marcator din play-off-ul în curs, 4 goluri, iar Dennis Man conduce topul celor mai buni pasatori decisivi din această fază superioară a competiţiei, 3 assist-uri. Știința își leagă speranțele de Cicâldău: 4 goluri, 4 pase decisive şi 3 penalty-uri, „decarul” oltean fiind cel mai bun mijlocaş din lotul lui Papură.De la revenirea oltenilor pe prima scenă, CSU şi FCSB s-au mai întâlnit în L1 de 15 ori. Un singur joc a fost câştigat de olteni, în schimb, roş-albaştrii s-au impus în 12 partide, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Echipe probabile:

CSU Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelici, Bancu - Mateiu, Cicâldău, Fedele - Bărbuţ, Fortes, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, R. Popa, Rocha,  Colli, A. Cristea, Bic, S. Drăghici
Antrenor: Corneliu Papură
Absenți: Koljici, Briceag (accidentaţi), Martici, T. Ferreira, Acka (incerţi)

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, I. Cristea, J. Morais - Teixeira, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Bălașa, Nedelcu, Moruţan, Momcilovici, I. Hora, Rusescu
Antrenor: Mihai Teja
Absenți: Al. Stan, Ov. Popescu, Pintilii (accidentaţi)

Vezi și: 

CSU CRAIOVA - FCSB // Victorie sau titlul e la Cluj! FCSB riscă să aibă cel mai slab sezon din ultimii 7 ani!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  05 Mai 2019, 18:51

FALS ! Pigliacelli este cel mai mare pericol pt FCSB. (numai daca lipseste Cartu de la meci)

cneius
cneius  •  05 Mai 2019, 18:23
Postat de Danut Ognean pe 05 Mai 2019, 16:20

cum de e un singur articol despre derby cand la alte derbyuri ale fcsb era plin de articole declaratii a lu gigi meme tesa si alti gigei?fortza cfr noua campioana a romaniei

"noua campioana a romaniei" ??? Nu e noua campioana a ROMANIEI fiindca a cistigat si sezonul trecut...

cj666
cj666  •  05 Mai 2019, 17:55

da de portar ce ziceti? Tolontane, scapa de *** de cratoiu ca iti face *** gazeta... Oricum mai nou vad ca trebuie sa platesti cate 3 ca sa scrie 5 randuri :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează