FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB // Victorie sau titlul e la Cluj! FCSB riscă să aibă cel mai slab sezon din ultimii 7 ani!

Mihăilă și colegii săi vor să doboare apărarea lui Planici pentru a detrona FCSB de pe locul 2
Mihăilă și colegii săi vor să doboare apărarea lui Planici pentru a detrona FCSB de pe locul 2

Articol de , - Publicat duminica, 05 mai 2019 09:00

FCSB riscă să-și consume și ultimele șanse. Echipa lui Becali trebuie să câștige la CSU Craiova ori CFR poate sărbători încă din etapa asta păstrarea „coroanei”!

  • Meciul dintre CS U Craiova și FCSB va avea loc în această seară, de la ora 21:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Craiova-FCSB rămâne un derby, doar că rivalele nu mai luptă între ele pentru câștigarea campionatului, cum sperau la intrarea în play-off.

Cu trei runde înaintea finalului sezonului, calculele sunt mai rele decât ar fi crezut oamenii lui Rotaru și cei ai lui Becali în urmă cu două luni:

  • Roș-albaștrii trebuie să câștige. Dacă nu, îi oferă CFR-ului ocazia să celebreze încă din etapa asta câștigarea campionatului. Clujul are 5 puncte peste bucureșteni și păstrează trofeul cucerit anul trecut dacă FCSB nu bate la Craiova, iar trupa lui Petrescu o învinge luni pe Astra.

  • Man, Coman și ceilalți continuă cursa în cazul în care iau punctele. Mai au de jucat la Sfântu Gheorghe și acasă cu CFR. Liderul din Ardeal va evolua luni la Giurgiu, apoi acasă cu Craiova și pe Arena Națională cu FCSB. 

  • Craiova are o miză concretă: dacă o bate pe FCSB chiar și la limită, 1-0 sau 2-1, urcă pe locul al doilea și îi coboară pe roș-albaștri pe a treia poziție, pe care nu s-au mai aflat din 2012! Diferența e de trei puncte între adversarele de azi și a fost 3-2 pentru bucureșteni în partida tur. Dinaintea primului mandat al lui Reghecampf n-a mai avut clubul lui Becali un sezon atât de slab, în care să nu ia titlul și să nu încheie măcar ca vicecampion.

„Ce se va petrece la Craiova? O să câștigăm noi cu 4-3! Glumesc, deși asta sper, să iasă un joc spectaculos, să se marcheze goluri multe”
Mihai Teja, antrenor FCSB

„Ca să mai fim campioni ne trebuie o minune. În proporție de 90 sau 95 la sută, titlul se duce tot la Cluj. Să zicem că se mai încurcă CFR în meciurile care au rămas, dar suntem noi capabili să câștigăm tot? Nu cred!”
Gigi Becali, patron FCSB

Papură: „Vrem să terminăm pe locul 2!”

Corneliu Papură, noul antrenor al CSU Craiova, pune presiune pe steliști:

„Meciul este unul special pentru noi, cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. Pentru mine este special. Aştepţi un an de zile să joci cu stadionul plin cu FCSB. Au fost tot timpul orgolii mari, iar aşteptările din partea jucătorilor sunt să arate că merită mai mult decât locul 3. Mai avem trei meciuri, dintre care două vor fi pe teren propriu, aşa că suntem îndreptăţiţi să sperăm cel puţin la locul 2. Nu cred că un jucător, la un astfel de meci, nu ar intra concentrat. Ar putea fi doar temător. Mulţi nu rezistă presiunii! Îi ştiu pe toţi de la Steaua, îi visez”.

Citește și:

WOW! Explicație aberantă dată de Mihai Teja pentru situația lui Adrian Stoian + cum au avertizat Niculescu și Bergodi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
100002473541087
Danut Ognean  •  05 Mai 2019, 17:15

fortza cfr noua campioana a romaniei

andrei.f
andrei.f  •  05 Mai 2019, 16:17

Steaua castiga la olteni dar, titlu merge unde vor arbitrii !

facicespuneberbecul
facicespuneberbecul  •  05 Mai 2019, 13:02

Titlul este deja la Cluj, maine seara probabil va deveni oficial.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează