FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Vești excelente pentru Universitatea Craiova » Ce se întâmplă înaintea derby-ului cu FCSB

Universitatea Craiova are șanse mari să joace derby-ul cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”
Universitatea Craiova are șanse mari să joace derby-ul cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 13:58 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 14:39

Universitatea Craiova are șanse mari să joace derby-ul cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă pe 18 septembrie, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Gazonul va fi schimbat după festivalul muzical „IntenCity”, iar lucrările la stadion ar putea fi finalizate chiar înaintea meciului cu FCSB, potrivit Fanatik.

Octavian Popescu dă vina pe antrenori: „Este un început slab de sezon pentru mine, poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta” + De ce a apelat la mental coaching
WEST HAM - FCSB
Octavian Popescu dă vina pe antrenori: „Este un început slab de sezon pentru mine, poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta” + De ce a apelat la mental coaching

Echipa lui Mirel Rădoi a fost nevoită să joace meciurile de acasă pe stadionul „Municipal” din Severin, din cauza festivalul muzical s-a desfășurat pe stadion. Ultimul meci al Craiovei pe „Oblemenco” a fost pe 11 august, la 3-0 cu Zorya Luhansk, din preliminariile Conference League.

CSU Craiova - FCSB, șanse mari să se joace pe „Ion Oblemeco”

După 4 meciuri la Severin, Universitatea Craiova se întoarce pe „Ion Oblemenco”. Pe „Municipal”, trupa lui Rădoi a avut un randament extraordinar: a câștigat cu Mioveni (1-0), Botoșani (1-0) și Farul (4-3) și făcut egal cu Hapoel Beer Sheva (1-1).

Până la meciul cu FCSB, de pe 18 septembrie, CSU Craiova se deplasează la Cluj, unde o va întâlni pe CFR, pe 11 septembrie.

Pe noul stadionul din Craiova, Universitatea are un palmares negativ cu FCSB. De la inaugurarea din 2017, oltenii au câștigat 3 meciuri din 9 jucate cu „roș-albaștrii” acasă. Restul de 6 au fost înfrângeri. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Mutu îi dă o lovitură lui Rădoi » Rapid s-ar fi înțeles cu jucătorul dorit de Universitatea Craiova

Mutu vrea să rămână primul în SuperLigă și vorbește despre transferul unui atacant: „Luckassen? E pe listă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
prazberg
prazberg  •  09 Septembrie 2022, 00:12
Postat de terranovaaa pe 08 Septembrie 2022, 18:42

scuba si clonele lui abonati la articole despre Stiinta non stop.

Buba si ghitza au fost concediati de mititel. I-a angajat in schimb pe "fc litera u craiova" pe care-l banuiesc ca e unu Patrana si pe "zice.si.nea.ion.ca.si.el.e.om". Bugetul nelimitat e de fapt foarte limitat si mai mult de 2 trolli nu-si permite. Doar s-a imprumutat la CEC sa inceapa sezonul =))

prazberg
prazberg  •  08 Septembrie 2022, 18:56
Postat de nasty1 pe 08 Septembrie 2022, 15:15

Cand a dat PSD cadou stadionul facut din bani publici clonei din Mogosoaia, ECRAB (Echipa Custozilor Rotaru-Andrici-Beze), infiintata politic direct in liga a doua? :)))

Va multumim ca ati votat psd in masa la ordinul lui mititelu, acum avem si noi stadion modern in Craiova! Din nou, VA MULTUMIM dragi papucari! Vedeti, chiar daca nu castigati bine sau chiar daca nu aveti mai mult de 8 clase votul vostru conteaza!

legio.sud
legio.sud  •  08 Septembrie 2022, 18:45
Postat de ucv1948 pe 08 Septembrie 2022, 16:17

Mititelienilor ! Luați aminte : această echipă reprezintă Universitatea Craiova ! Nu voi !! Voi sunteți o adunătură de pierduți ...

Adunătura familiei M.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează