FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutu îi dă o lovitură lui Rădoi » Rapid s-ar fi înțeles cu jucătorul dorit de Universitatea Craiova

Adrian Mutu, antrenor Rapid
Adrian Mutu, antrenor Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 09:12 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 09:27

Kevin Lukassen (29 de ani), fost atacant la Viitorul (actuala Farul) și Sepsi, s-ar fi înțeles cu Rapid.

Olandezul este liber de contract din această vară, după despărțirea de Kayserispor. El ar urma să se întoarcă în Liga 1, la Rapid, potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu. 

Kevin Luckassen ar fi fost dorit și de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, după accidentarea lui Elvir Koljic, care va absenta aproximativ 3 luni.

Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”
PETROLUL
Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”

Luckassen s-ar fi înțeles cu Rapid

Vârful olandez cunoaște bine fotbalul românesc. În ianuarie 2020 era adus de Mircea Rednic la Poli Iași. Între timp a mai evoluat pentru Viitorul și Sepsi.

În acest moment este liber de contract, după despărțirea de Kayserispor. Turcii plătiseră 800.000 de euro pentru a-l transfera de la gruprea lui Gică Hagi.

La Rapid, Kevin Luckassen ar fi concurent pe post cu Marko Dugandzic, atacantul adus în aceastăă vară de la CFR Cluj. Croatul este golgheterul echipei în acest sezon, cu 3 goluri în 8 etape. 

Giuleștenii îl mai au în lot și pe Jakub Vojtus pentru postul de atacant. Slovacul nu a mai jucat însă din prima etapă, când se accidenta în meciul cu CFR Cluj, scor 0-1.

20 de goluriare Luckassen în Liga 1, în 60 de meciuri

Probabil să mai vedeți achiziții zilele viitoare, și-a revenit și Vojtus după accidentare. Mi-aș dori să am cei mai buni jucători din lume, ca orice antrenor, dar câteodată nu se poate

- Adrian Mutu, după 1-0 cu Voluntari

Mutu îi dă o lovitură lui Rădoi » Rapid s-ar fi înțeles cu jucătorul dorit de Universitatea Craiova
Kevin Luckassen

Citește și alte știri din Liga 1:

Adrian Mititelu, despre scandalul cu Mihai Rotaru: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit! A vrut să mă omoare!”

Vești bune în cazul lui Koljic » Noile teste au lămurit cât va lipsi bosniacul după operație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dandana
dandana  •  09 Septembrie 2022, 10:35

Părerea mea este ca dacă forțăm ce avem putem face performanțe în atac. Noua nu ne trebuie neapărat atacant și un mijlocaș de valoare. Dar nu înțeleg politica la Craiova, iei ce nu-ți trebuie? Forțați-l pe Markovici și dați mai multa încredere la băiat, rivaldiniho care poate face ceva dacă-l lași. Iar Mutu poate să-l ajute pe Mirel sa își facă mari jucători din curtea lui. Vedeam întrebarea de ce nu copii, pai copii cum ajung în liga 1-a se gândesc sa plece. Nu ai cum sa faci performanțe și meserie așa. La plecat te gândești sa pleci după 26 de ani când te mai coci puțin, nu sa pleci la 39 sa freci băncile de rezervă sau sa joci în ligi inferioare. Asta îți dorești ca jucător profesionist, sa dai înapoi sau înainte? Asta este problema, mentalitatea și fuga după bani le ia mințile

istet10
istet10  •  09 Septembrie 2022, 01:03
Postat de Paksi pe 08 Septembrie 2022, 15:56

O nelămurire! De ce nu pot antrenorii români să instruiască jucătorii tineri să ajungă valori apropiate cu cei din occident la 18 ani? Ce sau cine îi împiedică!?

Pentru ca tinerii romani nu-si doresc si se multumesc cu putin.

eunescu09
eunescu09  •  08 Septembrie 2022, 17:22

Când îl ai președinte pe Sorin Cârțu nici nu e de mirare!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close