FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

FCSB, noapte „albă” înaintea meciului cu Craiova » Ce s-a întâmplat la hotelul unde au fost cazați roș-albaștrii

FCSB, „noapte albă” înaintea meciului cu CSU Craiova
FCSB, „noapte albă” înaintea meciului cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 17:38 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 18:17

FCSB joacă în această seară în „Bănie” un meci crucial pentru lupta la titlu în fața celor de la CSU Craiova. Elevii lui Toni Petrea au avut parte însă de o supriză neplăcută înaintea partidei.

După succesul de sâmbătă al celor de la CFR Cluj, 6-0 cu FC Argeș, FCSB are nevoie de victorie pentru a mai spera la titlul de campioană.

Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Rezultat MAMUT! » Echipa lui Toni Petrea bate pe final și continuă lupta la titlu
CSU CRAIOVA - FCSB 0-1
Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Rezultat MAMUT! » Echipa lui Toni Petrea bate pe final și continuă lupta la titlu

Presiunea pe FCSB este uriașă, fiindcă echipa joacă ultima șansă la campionat. Înaintea partidei, elevii lui Toni Petrea au avut parte de o noapte grea.

Potrivit celor de la As.ro, la hotelul la care a fost cazat lotul roș-albaștrilor era în desfășurare și o nuntă, care a ținut toată noaptea. 

Fotbaliștii au avut probleme cu somnul din cauza volumului muzicii.. Acest lucru le-a stricat somnul elevilor lui Petrea, iar aceasta ar putea fi un dezavantaj major la meciul de diseară contra oltenilor.

Dumitru Dragomir: „Va bate Craiova și se va stinge totul în seara asta”

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a prefațat duelul dintre CSU Craiova și FCSB. Acesta nu le dă însă nicio șansă roș-albaștrilor la meciul din „Bănie”.

„Nu mai poate arbitra nimic, nu a fost nimeni corect față de Craiova, meciul trebuia pus la aceeași oră, în aceeași zi. Meciul lui CFR Cluj trebuia să fie la aceeași oră cu cel de la Craiova. Ce așteptări, va bate Craiova și se va stinge totul în seara asta. CFR de când a început campionatul e campioană, asta e părerea mea, s-ar putea să greșesc.

Pot spune că Liga și Federația nu au fost corecte cu Universitatea Craiova, nu i-au dat nicio șansă, nu era același rezultat dacă se juca la aceeași oră, nu era panică așa, nu mai dădeau posibilitatea de a face speculații, poate băteau cu 1-0. Gândiți-vă cu ce emoții și trac joacă FCSB acum, lor le trebuie doar victorie.

În momentul în care nu știa nimic, era o mai mare relaxare. Nu cred că vor fi multe goluri pentru că se vor închide și unii și alții, chiar dacă vor fi împinși de galerie, să știți că nu le va fi ușor nici Craiovei cu presiunea suporterilor, nu știu cât suportă, la un stadion de 30.000 de locuri”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de CSU Craiova - FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Propunere inedită din Liga 1 pentru o poziție deficitară la națională: „E cel mai bun din România”
SELECȚIE
Propunere inedită din Liga 1 pentru o poziție deficitară la națională: „E cel mai bun din România”
FCSB, văzută fără șanse în „Bănie”: „Va bate Craiova și se va stinge totul în seara asta”
CSU CRAIOVA - FCSB
FCSB, văzută fără șanse în „Bănie”: „Va bate Craiova și se va stinge totul în seara asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1444034182634406
Constantin Zaharia  •  09 Mai 2022, 00:47

Acest batranel,de la echipa securitatii Victoria Buc.,se considera si Oracolul dinBalcesti !Ei, ca si oracol este mai greu putin ca pe vremea comunistilor; NU PREA AI NIMERIT-O CU Steaua,ca n- are nici o sansa ! Craiova o va bate SI VA STINGE ACEST CAMPIONAT DISEARA !Ai cam dat-o in bara,ORACOLULE !!!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  08 Mai 2022, 22:17
Postat de boierasul pe 08 Mai 2022, 20:26

Ești și tu o "vedeta" și noi nu știm?))

Și dacă as fi, dar nu sunt, oricum tu tot nu ai înțelege...

boierasul
boierasul  •  08 Mai 2022, 20:26
Postat de Mihnea Ilie pe 08 Mai 2022, 18:36

Am pățit și eu chestia asta... Suntem un neam de maimuțoi, nesimțiți și de doi lei. Ne merităm soarta.

Ești și tu o "vedeta" și noi nu știm?))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează