FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

Cu atât mai usturător » Reghecampf, învins în derby de antrenorul pe care el l-a „creat”

Anton Petrea și Laurențiu Reghecampf // foto: Imago Images +4   FOTO
Anton Petrea și Laurențiu Reghecampf // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 09:10 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 10:48

Derby-ul Universitatea Craiova - FCSB 2-3 a prilejuit un duel între Reghecampf și Anton Petrea, fostul lui secund, un tehnician pe care Laurențiu l-a creat.

Reghecampf a ajuns să lupte împotriva unui discipol al său, Anton Petrea, un om pe care l-a transformat în antrenor implicat în lupta pentru titlu, dintr-un jucător mediocru, de liga a doua. Petrea a avut, ca fotbalist, cea mai bună perioadă atunci când a evoluat pentru echipa a doua a Rapidului. Ca antrenor a ajuns la un nivel cu mult mai bun datorită lui Laurențiu.

Reghecampf l-a „creat” pe antrenorul Anton Petrea

El l-a angajat ca secund în 2011, la FC Snagov, o formație minusculă din liga a doua. Reghe l-a păstrat pe Petrea ca asistent și în mandatele care au urmat, la toate cluburile: Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl.

Petrea și Neubert, preparatorul fizic, au avut o dispută cu Laur, una legată de bani, și au ales să revină în România la FCSB. Asistenții simțeau că li s-ar fi cuvenit niște salarii mai mari.

„FCSB a jucat bine în vremea în care a condus-o Petrea”

Toni a devenit astfel antrenor principal în iulie 2020, germanul a fost readus ca o vedetă după ce tot Reghecampf îl promovase în România. Tehnicianul a plecat, a fost înlocuit cu Todoran, iar acum s-a întors pe bancă pentru a-l înfrunta tocmai pe Reghe, șeful lui din ultimii 10 ani.

Petrea a fost privit ca un asistent al lui Becali în momentul în care a primit un nou contract, dar au existat și glorii ale clubului care au insistat că el ar fi un antrenor cu adevărat bun. „Echipa a jucat bine în vremea în care a condus-o el”, a remarcat Alex Bourceanu. Aseară a avut un test tocmai în fața unui antrenor al cărui secund a fost în peste două sute de partide.

17 luniau trecut de când Reghecampf și Petrea colaborau. Ei au fost ultima oară "principal"-secund în iulie 2020 la Al Wasl, un club din Emiratele Arabe Unite. Toni a mers imediat la FCSB, Laurențiu a trebuit să-și creeze alt staff

Sigur că ne cunoaștem foarte bine eu și Toni, dar nu e duelul nostru, cel mai mult contează jucătorii, nu decidem noi doi meciul.

- Laurențiu Reghecampf, înaintea partidei

Citește mai multe știri despre CSU Craiova - FCSB: 

A marcat în Bănie, acum vrea să joace mai mult la FCSB: „Am zis asta și după meciul cu Mioveni, apoi am prins un minut în 3 meciuri”

Eșecul cu FCSB zdruncină Craiova » Reghecampf: „Vom avea o discuție cu patronul” + Îl critică pe Feșnic: „Să vadă ce a arbitrat!”

CSU Craiova - FCSB 2-3. Sorin Cârțu, reproșuri țintite spre doi oameni din vestiar: „Chiar nu poți să țipi la ei?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  29 Noiembrie 2021, 15:25
Postat de calugarul.pafnutie pe 29 Noiembrie 2021, 15:23

Aceiași golăneală gigisto-oltenească! Nu v-ați săturat!!!??

Petrea a devenit antrenorul european al momentului! ......Bwuahahahaaa!!!

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  29 Noiembrie 2021, 15:23

Aceiași golăneală gigisto-oltenească! Nu v-ați săturat!!!??

sibelius
sibelius  •  29 Noiembrie 2021, 13:29
Postat de kikostel pe 29 Noiembrie 2021, 13:14

E o criza imensa de antrenori in fotbalul romanesc. Dovada e ca de atâția ani Gigi, un antrenor fără nicio pregătire de specialitate, iese pe locul 2. Si am mai remarcat ca FCSB nu joaca mai rău de când a plecat Edi, ba chiar joaca mai bine. E super umilitor pentru atâți "antrenori" sa fie bătuți de Gigi Becali.

Oare cum se simt aia care sunt antrenori "in acte" la Botosani, Rapid, Pitesti si Gaz Metan cand "seful" lor nu e nici calificat, nici patron.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează