FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - KECSKEMETI 3-1

VIDEO Neagoe a numit noul căpitan de la Craiova și anunță încă două transferuri: „Vor veni sigur”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Kecskemeti (locul 2 în campionatul Ungariei), scor 3-1, în primul meci cu Eugen Neagoe pe bancă. La final partidei, „Geană” a declarat că e mulțumit cu prestația elevilor lui. +15   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe Kecskemeti (locul 2 în campionatul Ungariei), scor 3-1, în primul meci cu Eugen Neagoe pe bancă. La final partidei, „Geană” a declarat că e mulțumit cu prestația elevilor lui.

Articol de , - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 20:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 20:06

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Kecskemeti (locul 2 în campionatul Ungariei), scor 3-1, în primul meci cu Eugen Neagoe pe bancă. La final partidei, „Geană” a declarat că e mulțumit cu prestația elevilor lui.

„Ne-am atins scopul, a fost un joc de pregătire reușit. Băieții s-au achitat de sarcini, a fost un antrenament reușit, am avut foarte multe momente când am făcut un joc cum ne dorim, ofensiv, am stat mult în terenul adversarului, am făcut presing, am recuperat mingi în terenul lor. Puteam marca mai multe goluri împotriva unei echipe bune, locul doi din Ungaria”, a declarat Neagoe.

Jucătorul dat afară de FCSB riscă să rămână 6 luni pe bară » Hagi i-a închis ușa în nas!
FARUL
Jucătorul dat afară de FCSB riscă să rămână 6 luni pe bară » Hagi i-a închis ușa în nas!

Eugen Neagoe, după CSU Craiova - Kecskemeti 3-1, despre...

  • debutul lui Ișfan: „E primul lui meci, a jucat 45 de minute, ca toți ceilalți. Ușor, ușor se va integra. Are calități foarte bune, e tânăr. Face parte din naționala de tineret și sper să ajungă la prima reprezentativă”
     
  • Ivan și Crețu, accidentați în această seară: „Au avut mici contuzii, Andrei a fost ciupit de 2-3 ori, Crețu la fel, dar nimic important”
     
  • Ivan, căpitan în absența lui Bancu, accidentat: „Le-am spus băieților că e decizia mea. Cât timp e Bancu accidentat, Ivan va fi căpitan. Apoi, urmează Screciu și Vătăjelu. Ei sunt căpitanii. M-a impresionat Ivan prin tot ce a făcut la antrenamente. A fost serios, ca toți băieții, de altfel”
     
  • campania de mercato: „Ne dorim încă doi jucători, vor veni cu siguranță, dar acum nu vă pot spune mai multe. Din păcate, oferta pentru Opruț a fost refuzată
     
  • Elvir Koljic: „A făcut toate antrenamentele cu noi, am hotârat, din cauza terenului, să nu riscăm azi cu el, pentru că a plouat foarte mult. S-a comportat foarte bine la antrenamente, dar pe fondul de oboseală n-am vrut să riscăm deloc. O să-l introducem sâmbătă, la fel ca pe Arlauskis (n.r. - în amicalul cu Slask)”

7 observații după CSU Craiova - Kecskemeti 3-1

.

Echipa de start: 21. Popescu - 27. Martic, 25. Găman, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu - 4. Crețu, 6. Screciu, 16. Nistor - 7. Cîmpanu, 9. Ivan, 20. Markovic. Rezerve: 1. Lazar, 33. Hanca, 2. Papp, 34. Silva, 32. Benga, 23. Căpățînă, 8. Mateiu, 24. Roguljic, 31. Ișfan, 37. Danciu, 17. Rivaldinho, 19. Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe.

Posted by Universitatea Craiova on Tuesday, January 10, 2023

Principalele concluzii ale reporterului GSP Eduard Apostol, corespondentul Gazetei din Antalya, prezent la partidă:

  1. Jocul liniei mediene consistent, cei veniți din linia a doua au creat și faze periculoase. Drept dovadă, ocazia uriașă a lui Alexandru Crețu, reluare pe lângă poartă, singur cu portarul, în startul meciului.
     
  2. După ce Mirel Rădoi îl scosese în decor, Eugen Neagoe i-a oferit banderola de căpitan lui Andrei Ivan la primul meci din 2023. Nouarul juveților a fost controlat serios la glezne de defensiva locului secund din Ungaria, maghiarii l-au ținut pe Ivan la respect. 
     
  3. Craiovenii nu au avut probleme defensive în prima parte, din simplul motiv că adversarul nu a ajuns de două ori la poarta lor. Dar și jocul atacanților lui Neagoe a fost similar cu al maghiarilor. Markovic și Ivan nu au produs pericol, Cîmpanu a jucat din talent, a fost activ și a avut o lovitură liberă foarte periculoasă. 
     
  4. De-abia sosit în alb-albastru, Alexandru Ișfan a fost implicat, nu doar s-a implicat, în jocul oltenilor. Jumătate din repriza secundă a jucat în banda dreaptă, apoi a trecut și în centru. Eugen Neagoe i-a cerut încă de la început să atace poarta, solicitandu-i să joace fără frică. „Geană” l-a avut de client pe noul venit din Trivale. I-a acordat mai multe sfaturi. Ișfan nu s-a menajat și s-a băgat în dueluri tari cu maghiarii. 
     
  5. Dacă vârfurile doar au speriat apărătorii adverși, prin prezența fizică în teren, cei din linia mediană și apărătorii, la fazele fixe, au compensat prin aportul ofensiv. 
     
  6. Rivaldinho a fost în focuri pe final de meci. După ce un adversar i-a refuzat golul, 3 minute mai târziu a pecetluit scorul final, reluare de atacant de gura porții.
     
  7. Roguljic a fost în vână, a creionat bine jocul echipei în partea secundă. „Este în cea mai bună formă a lui. Aproape de ce era când a fost aproape să semneze cu Ajax”, au spus oltenii.

Citește și:

Elevii lui Sabău au zdrobit echipa lui Balázs Dzsudzsák, fostul star al Ungariei

Fosta vedetă din Superliga a executat-o pe Chindia în amicalul din Antalya

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  11 Ianuarie 2023, 20:56

Dacă Screciu devine căpitan când nu a venit bine și vorbea la interviu ca vrea sa plece afară. Realizați ce căpitan este la Craiova? Neagoe deja greșește cu Ivan și Screciu căpitan. Se pare ca tot asa o sa fie echipa, nu se va schimba nimic

dododudau
dododudau  •  10 Ianuarie 2023, 23:12

Hai ca traducerea e mortala! Starting Team : 21 Popescu - 27. March 25 The 3rd Ranger Mitrea, 5. The Twilight Sector - 4 Curious 6 I'm turning 16 Scoundrel - 7. Champagne, the 9. John, 20. Markovic. Reserves: 1. Lazarus, 33. Hanca, 2. Dad, 34. Silva, 32. Benga, 23. Head, 8th Matthew 24 Croissant, 31. Isfan, 37 Dance, 17. Little rivalry, 19. Baby cradle. Coach: Eugen Neagoe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează