FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

video Probleme mari de lot pentru Laurențiu Reghecampf la CSU Craiova, înaintea meciului cu FC Argeș » Fotbaliștii pe care nu se va putea baza

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 20:14 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 17:56

CSU Craiova dă piept cu FC Argeș în prima etapă a returului, Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, se confruntă cu mari probleme de efectiv, dar rămâne încrezător că echipa sa se va impune în meciul de duminică.

Craiova nu se poate baza pe mai mulți fotbaliști importanți precum Valerică Găman, Lyes Houri sau Antoine Conte, toți accidentați. În cazul celor doi străini situația este mai nefericită, aceștia urmând a fi indisponibili până la finalul anului.

„Aici se face diferența, e momentul!” » Următoarea adversară a Craiovei: „Dacă Farul a putut, putem și noi”
FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA
„Aici se face diferența, e momentul!” » Următoarea adversară a Craiovei: „Dacă Farul a putut, putem și noi”

„Avem probleme de lot, nu este niciun secret. Houri are o problemă, Găman are şi el probleme, din fericire nu este o fractură, dar ei nu sunt refăcuți. Dar ne descurcăm, avem resurse, avem lot bun pentru a-i înlocui. 

Pentru mine n-a fost o perioadă uşoară, am avut probleme, Screciu şi Cîmpanu au avut accidentări, Markovic trece printr-o perioadă grea din viaţa lui, suntem alături de ei, Bancu şi Ivan au fost la naţională, ratarea unei calificări este o problemă, dar trebuie să treacă peste ea”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Reghecampf: „Nu avem nimic de demonstrat”

În ciuda absențelor, Reghecampf este încrezător că pauza provocată de meciurile echipei naționale a prins bine fotbaliștilor care vor intra montați să câștige duelul de la Pitești.

„Venim după un meci slab făcut de noi. Mă bucur când întâlnesc foști jucători, foști colegi, mă bucur enorm pentru Prepe, echipa lor este una bună, care cu siguranță va face jocuri importante împotriva multor echipe bune. Va fi un meci dificil pentru noi, va trebui să fim concentrați, să facem risipă de efort și să marcăm la fiecare ocazie.

Cred că le-a prins bine jucătorilor această pauză. Nu a fost o atmosferă bună, pentru că veneam după un meci slab. Dar cred că ei au înțeles mesajul meu și reacția lor va fi una potrivită la meciul de duminică. Nu avem nimic de demonstrat”, a mai precizat antrenorul oltenilor.

Presiunea este la fiecare partidă, pentru că ne dorim să câștigăm campionatul. Ne dorim să profităm de fiecare pas greșit făcut de CFR Cluj și FCSB. Trebuie să fiu mult mai concentrat și mai hotărât în ceea ce pregătesc. Le-am spus jucătorilor că este vina mea și trebuie să motivez jucătorii pentru a câștiga meciuri. După joc, putem să fim între cele trei echipe care se bat pentru câștigarea campionatului. Nu cred că putem vorbi, în momentul de față, despre o echipă care a câștigat campionatul. Mai sunt multe meciuri, intrăm în play-off
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Video DEZBATEREA ZILEI, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește alte știri din Liga 1:

Raed Arafat a făcut anunțul așteptat de toți fanii fotbalului » Când se pot întoarce suporterii pe stadioane

„Aici se face diferența, e momentul!” » Următoarea adversară a Craiovei: „Dacă Farul a putut, putem și noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
davidgraham
davidgraham  •  20 Noiembrie 2021, 22:06
Postat de relu1250 pe 20 Noiembrie 2021, 08:32

Cam usor se accidenteaza, jucatorii Craiovei !!! Si mai surprinzator e faptul ca,acestia se accidenteaza fara sa joace !!!

Esti tare destept , nevoie mare! Control antidoping nu e, Craiova fiind singura care l-a cerut anii trecuti. Apoi toti sunt vaccinati, pot sa joace si cu Covid dupa regulamentul astora ...asa ca nu vad unde bati. Ah da au fost la femei si s-au accidentat.

7kay
7kay  •  20 Noiembrie 2021, 10:21

Gramatică lipsă ( la început de cuvânt se scrie cu î din i. Și dacă înaintea lui î se află o vocală. Întotdeauna , întoarcere sau reîntoarce de exemplu. Â din A se pune când înaintea lui se află o consoană. Cântar sau omorâ de exemplu. Nu este atât de grea gramatica) . Cât despre lotul Craiovei este in ton cu liga 1. Avem un fotbal slab

relu1250
relu1250  •  20 Noiembrie 2021, 08:32

Cam usor se accidenteaza, jucatorii Craiovei !!! Si mai surprinzator e faptul ca,acestia se accidenteaza fara sa joace !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează