FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV „Aici se face diferența, e momentul!” » Următoarea adversară a Craiovei: „Dacă Farul a putut, putem și noi”

În tur, piteștenii au cedat la limită în Bănie, 0-1 / Sursă foto: Facebook@Universitatea Craiova +10   FOTO
În tur, piteștenii au cedat la limită în Bănie, 0-1 / Sursă foto: Facebook@Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 16:25 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 19:22

De când a revenit în Liga 1, FC Argeș nu s-a impus niciodată în fața granzilor Ligii 1, CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova. Piteștenii sper să-și schimbe norocul în confruntarea cu echipa lui Laurențiu Reghecampf, care va avea loc duminică, de la ora 18:00, în Trivale.

Înaintea disputei din week-end, GSP.ro a stat de vorbă cu Mihai Foamete, președintele Consiliului Director al lui FC Argeș. Oficialul a oferit ultimele vești din lotul lui Prepeliță și Ianovschi și a vorbit despre șansele echipei de a-și atinge obiectivul setat de conducere, calificarea în play-off.

Doi jucători de la CSU Craiova dați la o parte de Reghe » Cine nu mai intră în planurile lui și pe cine a revitalizat
CSU CRAIOVA
Doi jucători de la CSU Craiova dați la o parte de Reghe » Cine nu mai intră în planurile lui și pe cine a revitalizat

Mihai Foamete, președinte Consiliul Director FC Argeș: „Aici se face diferența”

„Venim după două rezultate negative, așa că trebuie să vină și un rezultat pozitiv. Echipa se va prezenta cu lotul complet, putem aborda meciul cu Craiova cu toate forțele. Din punctul meu de vedere, Craiova lui Reghecampf e cea mai în formă la ora actuală, cu un lot bun, jucători valoroși, la un alt nivel. Dar dacă Farul a putut, putem și noi, de ce nu?

Credem în șansa noastră și sper că vom obține un rezultat bun, fie că vorbim de punct sau de puncte. Le-am spus jucătorilor și antrenorilor că e momentul în care, dacă vrem într-adevăr să visăm frumos spre play-off, trebuie să realizăm că aici se face diferența, în a obține punct sau puncte cu echipele din play-off

Degeaba bați echipele de sub tine, dacă nu reușești să iei câteva puncte cu cele aflate peste tine. (...) Play-off-ul e un obiectiv care ne-ar deschide perspective spre a face o echipă cum trebuie și cum era pe vremuri”, a spus Mihai Foamete, în interviul acordat Gazetei Sporturilor. 

Undă verde pentru noul stadion ultramodern din Liga 1: „Vă asigur că se va finaliza! Va fi o «bijuterie»”
STADION
Undă verde pentru noul stadion ultramodern din Liga 1: „Vă asigur că se va finaliza! Va fi o «bijuterie»”
„Aici se face diferența, e momentul!” » Următoarea adversară a Craiovei: „Dacă Farul a putut, putem și noi”
Mihai Foamete, președintele Consiliului Director de la FC Argeș / Sursă foto: Facebook

„Spre deosebire de anul trecut, e un plus de valoare la echipă”

Oficialul piteștenilor spune că, spre deosebire de etapele precedente, FC Argeș nu se mai confruntă cu probleme de lot. Inclusiv Cristi Tănase, absent în ultima lună din cauza unor probleme musculare, a revenit la antrenamente. În plus, accidentarea lui Alexandru Ișfan, survenită la naționala U21, nu e una gravă. 

„Ișfan se antrenează cu echipa, înțeleg că n-a fost o accidentare foarte gravă. Se antrenează separat, dar nu cred că va lipsi. 

FC Argeș - Farul 2-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Farul 2-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Farul 2-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Farul 2-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
FC Argeș - Farul 2-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+6 FOTO

Tănase și-a reluat antrenamentele de ceva vreme, a avut ceva mai complicat. El chiar a luat treaba în serios la FC Argeș, se antrenează cum trebuie, probabil că a fost ceva mai solicitat la antrenamente și s-a văzut acest lucru. Cred că va fi de ajutor pe parcursul meciului cu Craiova sau a celor care urmează.

Spre deosebire de anul trecut, e un plus de valoare la echipă. Avem un lot competitiv. Said, Jafar și Fatai ne vor ajuta și ei. Suntem priviți ca o echipă defensivă, care se apără bine, dar care nu prea reușește să marcheze. Dar ne-au lipsit exact oamenii din atac. Nu prea am avut la dispoziție echipa completă”, a mai spus oficialul alb-violeților.

Citește și alte știri din Liga 1:

Kai Havertz, mesaj emoționant pentru un jucător din Liga 1: „Am auzit că joci fotbal foarte bine. Îți doresc mult noroc”

EXCLUSIV „L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
pirusis
pirusis  •  19 Noiembrie 2021, 12:45

Imi vine greu sa cred ca suporterii Craiovei sunt ca cei ce se cearta pe acest forum. Nu va face cinste. In fine, FC Arges va castiga!

wrx.
wrx.  •  19 Noiembrie 2021, 05:52
Postat de ucv1948 pe 18 Noiembrie 2021, 20:30

Gagica lui cuba aka wrx este tastatura de la PC ... tasteaza continuu , este maxima lui placere. Stai sa apara si fratele lui de tastatura geo-bruba aka george br , un alt trist , sa vezi atunci circ cu ei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  18 Noiembrie 2021, 21:16

Au putut cu anti fotbal cei de la farul. Nu ai cum dracu sa joci așa, au făcut ceva util? Deja farul se transformă într-o echipa mica cu acest joc. Craiova a mers sa joace. Și a dat de o apărare ca la chindia. Asta produce Hagi? Atunci du-te Hagi la turci

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close