FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA

Ultimul meci în tricoul Craiovei pentru Mirko Pigliacelli? Anunțul impresarului: „Jucătorul vrea să vină”

Mirko Pigliacelli FOTO: Alexandra Fechete
Mirko Pigliacelli FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 22:37 / Actualizat sambata, 14 august 2021 22:53

UTA Arad - CSU Craiova poate fi ultimul meci în tricoul oltenilor pentru portarul Mirko Pigliacelli. Italianul este dorit de Pescara, formație din Liga a 3-a din Italia.

Totul despre UTA Arad - CSU Craiova, AICI!

Impresarul lui Pigliacelli, Danilo Caravello, a anunțat că portarul italian de 28 de ani s-a înțeles cu o echipă din țara sa natală. Este vorba de Pescara, club la care a mai evoluat la începutul carierei sale. 

„Deocamdată, Craiova ar agrea o variantă de împrumut cu obligație de cumpărare, ceea ce reprezintă un mare pas înainte. Acum mai rămân alte detalii de pus la punct. Pot doar să dezvălui că Pescara s-a înțeles cu jucătorul pentru un contract de 3 ani cu opțiune de prelungire, iar jucătorul vrea să vină”, a spus agentul lui Pigliacelli în presa din Peninsulă.

Mirko Pigliacelli, ofertă de la Pescara

Oferta de la Pescara e „cartea” care i-a permis goalkeeperului de 28 de ani să-și arate nemulțumirea atunci când, după 1-4 cu FCSB, Laurențiu Reghecampf l-a trecut pe bancă. Pe ideea „ori sunt numărul 1, ori lăsați-mă să plec”. 

Piglia a mai forțat nota în 2019, pe vremea lui Pițurcă, și pentru că n-avea o ofertă tentantă la îndemână a „înghețat” rezervă până la plecarea acestuia, în ianuarie 2020. 

Reghecampf are o altă viziune. Ca unul care a evoluat în Bundesliga, unde când jucătorii se revoltă antrenorii sunt chiar mulțumiți, „înseamnă că echipa e vie”, el i-a surprins pe toți. L-a readus în echipă după ce Lazar a gafat cu Botoșaniul (1-2) și joi a explicat:

Eu mă uit în ansamblu, văd cine se pregăteşte şi cum se comportă în anumite momente. Nu pot să vă mint şi să vă spun că nu a avut o reacţie de supărare. Dar până la urmă e normală, e venită de la un fotbalist care vrea să joace. I-am explicat foarte clar că totul este în mâna lui, că trebuie să se antreneze, reacţia lui să fie alta, să fie mai aproape de echipă şi să-i dea încredere, iar atunci o să joace

Citește alte știri din Liga 1:

Transferul lui Daniel Popa în Tanzania a picat » Care este motivul

Mutu a găsit problema din jocul lui FCU Craiova și cere direct: „Să se schimbe repede!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
relu1250
relu1250  •  15 August 2021, 09:00

Problema e la Rotaru,un adormit si nehotarat. Situatia era destul de simpla,cine terbuie sa plece,sa plece si nu trebuie sa mai taraganeze lucrurile in defavoarea echipei,Punct. La fel si cu venirile prin transfer,ia o data ce vrei si gata. Asa a taraganat si cu antrenorii si a ales pana a cules.

sibelius
sibelius  •  15 August 2021, 08:41
Postat de albalbastru72 pe 14 August 2021, 23:32

Pacat,in Romania nu s-a mai vazut un portar de casa lui Mirko de la Silviu Lung.

Un portar atat de bun ca singurele oferte vin din Serie C.

talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2021, 08:02
Postat de albalbastru72 pe 14 August 2021, 23:32

Pacat,in Romania nu s-a mai vazut un portar de casa lui Mirko de la Silviu Lung.

Haha, pana la Lung e Arlauskis cu cinci clase peste Pigliacelli. Iar golul pe care l-a incasat ieri, Aioani sau Vlad l-ar fi aparat fara nici o problema.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează