FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO CSU Craiova și-a prezentat noul echipament: „Destul de frumoase tricourile, să vedem ce vom juca în ele”

Acestea sunt tricourile cu care oltenii vor să se revanșeze după sezonul gri din ediția precedentă +2   FOTO
Acestea sunt tricourile cu care oltenii vor să se revanșeze după sezonul gri din ediția precedentă

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 20:24

CSU Craiova și-a prezentat tricourile cu care va aborda partidele interne și internaționale, începând de poimâine.

"Debutul de campionat va fi făcut în Azerbaidjan, apoi urmează etapa 1". De emoție, managerul general Marcel Popescu a amestecat competițiile în care oltenii vor juca în această săptămână, joi în deplasare, în Azerbaidjan, cu Sabail, apoi acasă cu Clinceniul, duminică. Juveții și-au prezentat ieri echipamentul cu care vor evolua de joi, unul nou, doar font-ul numerelor păstrând linia din sezonul precedent.

La prezentare au fost invitați doi jucători foarte importanți în acest moment pentru alb-albaștri, portarul Mirko Pigliacelli, extrem de apreciat de către suporteri pe "Oblemenco", și atacantul Mihai Roman II, care trebuie să-l suplinească pe golgeterul Elvir Koljici până când bosniacul se va reface. "Sunt tricouri frumoase, dar important e ce vom juca în ele", a comentat italianul în limba română, completând: "Eu le dau cu bucurie după meciuri, mai ales că vin părinți cu copii la stadion care iubesc Craiova. Da, aș vrea să fie tricouri de campioni. Favorite la titlu vor fi tot Craiova, FCSB, CFR Cluj".

Echipament CSU Craiova +3 FOTO

Roman II a fost amuzant: "Avem tricouri destul de frumoase, le vom purta cu mândrie, sper să luăm măcar un trofeu în acest an cu ele. Adversarii trebuie să se teamă de jocul nostru, nu de numerele de pe tricou în formă "de săbiuță". Noi suntem concentrați la fiecare meci, indiferent de adversari, trebuie să câștigăm orice-ar fi".

"Ne motivează să avem suporterii cât mai aproape, de partea noastră, să jucăm cu inima ca să învingem. Tot cu FCSB, CFR și Viitorul ne vom lupta la titlu"
Mihai Roman II, atacant CSU Craiova

"Mă simt foarte bine aici, nu văd de ce trebuie să plec! Nu văd ce legătură are faptul că Devis Mangia ar putea semna cu Trapani cu rămânerea mea la Craiova"
Mirko Pigliacelli, portar CSU Craiova

3goluri în amicale a marcat Mihai Roman II pentru echipa sa, primele ale lui la CSU. A mai bifat 21 de partide înainte de a fi împrumutat la ACS Poli și la Botoșani, fără gol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
jabs
jabs  •  10 Iulie 2019, 08:57
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Iulie 2019, 20:50

...anul acesta luam titlu ...

anul asta da.In vara vor fi altii campioni

1630211900344931
Virgil Gabriel Nita  •  09 Iulie 2019, 23:27

Clonele și au tras pijamalele... :)

invinctus
invinctus  •  09 Iulie 2019, 22:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează