FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CSU CRAIOVA // Victor Pițurcă l-a lăsat fără reacție pe Sorin Cârțu: „Sunt surprins de această reziliere”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 19:20

Sorin Cârțu, președintele de la CS Universitatea Craiova, s-a arătat surprins de demisia lui Victor Pițurcă de la cârma oltenilor și spune că echipa n-are nicio variantă pentru înlocuirea antrenorului.

„Sunt surprins de această reziliere. Am aflat și eu acum 2-3 ore, când mi-a spus Mihai Rotaru. Știu că a fost o înțelgere amiabilă. Nu mă așteptam să se ajungă aici. Eu știam de acum câteva zile tot ce urma să se întâmple de mâine încolo, adică să fie reunirea echipei și apoi să se meargă în cantonament. 

Suntem într-un grafic, puteam fi într-un grafic mai bun. A fost o chestie de neșansă la mai multe meciuri. Mă așteptam la acest grafic, dar se putea și mai bine. Am pierdut puncte ușor cu Sepsi, Clinceni, Chindia. Puteam avea acum 41-42 de puncte (n.r. oltenii au în acest moment 37 de puncte) și poate că decizia lui nu mai era asta”, a spus Cârțu la TV Telekom Sport.

Cârțu se plânge că jucătorii străini buni fug de România: „Lotul Universității nu e un lot rău, nu putem spune că n-a avut la dispoziție un lot bun. Sunt mulți jucători care nu acceptă să lucreze în România. Au fost mulți jucători cărora le-am trimis bilete de avion și n-au mai venit. Bugetul clubului e de 6-7 milioane de euro”. 

„N-avem nicio variantă de înlocuire, că noi știam că Piți pleacă marți în Antalya în cantonament”
Sorin Cârțu, președinte Craiova

Vezi și:

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV Victor Pițurcă, după plecarea din Bănie: „Eu nu stau ca să mă bată Gigi Becali!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
112914666315881
Gargantua Egor  •  05 Ianuarie 2020, 15:50

CARTU : " Sint surprins de aceasta reziliere ! " Oltene , corect spus e " PRAZiliere " ! Ba, la voi la olteni ,niciodata nu va fi rabdare, liniste, gandire limpede! Nu ati avut parte decat de galceava, lucraturi, scandaluri, modificari la modificari ! Fotbalul a murit demult in Oltenia , odata cu pensionarea generatiei Stefanescu, Balaci, Donose, Crisan, Camataru ! Sa fim seriosi!

1500744200249107
Marius Cristian  •  05 Ianuarie 2020, 15:12

Ziceti mersi ! Data trecută cand a fost la Craiova s- a desființat echipa si majoritatea jucătorilor au plecat la stelemraua gratis !

2436829406350191
Irinel Murgui  •  05 Ianuarie 2020, 12:43

Party e vinovat de cand e presedinte Craiova merge prost el la lucrat si pe Mangia

Vezi toate comentariile (7)
Comentează