FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 1-0

Basarab Panduru nu-i iartă pe jucătorii Craiovei după meciul cu Voluntari: „Nu au jucat deloc!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 22:32 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 23:03

CS Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la FC Voluntari, în etapa #7 din play-off-ul Ligii 1. La finalul partidei, Basarab Panduru a criticat jocul elevilor lui Laurențiu Reghecampf.

Fostul membru al staffului oltenilor a analizat jocul Craiovei și s-a arătat dezamăgit de prestația fotbaliștilor, în ciuda faptului că Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0.

Reghecampf avertizează: „Cu FCSB nu se va mai întâmpla așa ceva!”
CSU Craiova - FC Voluntari 1-0
Reghecampf avertizează: „Cu FCSB nu se va mai întâmpla așa ceva!”

Basarab Panduru: „Craiova nu a jucat deloc”

„Un meci slab din minutul 7. Au trăit periculos, nu au jucat deloc. Cei de la Voluntari au încercat, dar n-au ajuns la poartă. Important pentru Craiova că a câştigat. 

Când joci slab şi câştigi e bine, pentru că s-ar putea să te urecheze cineva că nu e bine (n.r. referindu-se la faptul c[ succesul acoperă din criticile meritate pentru jocul slab). Şi cu Sepsi a fost la fel. E importantă victoria”, a declarat Basarab Panduru potrivit Orange Sport.

Avem jucători care pot face diferența, care sunt foarte buni în fața porții. Astăzi nu am avut inspirația necesară să mai marcăm, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Am suferit pe final, mai ales în ultimele 10-15 minute, la mingile degajate de ei. Nu se va mai întâmpla la următorul meci acest lucru și vom avea o altă reacție.
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Clasamentul după CSU Craiova - Voluntari 1-0

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Dusan Uhrin, cu gândul la salvarea de la retrogradare după vicotia cu Academica Clinceni: „ E pregătire pentru baraj”

De pe vremea lui Dănciulescu » Dinamo nu a mai reușit o astfel de performanță din 2013

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
robotucigas
robotucigas  •  01 Mai 2022, 15:06

Dacă ați văzut cu adevărat și meciul cu fcsb veți vedea ca ceva nu este corect. Voluntari nu își joacă corect șansele și încearcă sa facă jocurile pentru o echipă. Tamaș marele jucător la fcsb făcea erori de cascadori râsului, iar la Craiova secera picioare. Asta este corectitudinea, și de asta nu vom avea fotbal frumos în România.

robotucigas
robotucigas  •  01 Mai 2022, 14:56
Postat de befree pe 30 Aprilie 2022, 23:13

Cu totii avem nevoie de iertarea lui Panduru, nu doar jucatorii Craiovei. Iarta-ne, parinte! #jurnalismgsp

Pe bune! Problemele tale sunt la cap. Este opinia omului, nimeni nu trebuie sa asculte dacă nu vrea. Ce faci tu arată că nu ești întreg la minte. Este problema dacă vorbește de jucătorii Craiovei. Ciudatule!

befree
befree  •  30 Aprilie 2022, 23:13

Cu totii avem nevoie de iertarea lui Panduru, nu doar jucatorii Craiovei. Iarta-ne, parinte! #jurnalismgsp

Vezi toate comentariile (3)
Comentează