FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

POLI IAȘI. Habibou, metodă inedită pentru a sparge ghinionul

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 14:48

Habib Habibou (31 de ani), atacantul moldovenilor de la Poli Iași, și-a personalizat apărătorile pentru restartul campionatului, în speranța că va sparge ghinionul.

Venit în februarie, de la Lokeren, atacantul Habib Habibou n-a prea avut spor până acum. Doar 4 apariții în tricoul lui Poli, niciun gol. Însă fostul "vârf" al Stelei e pregătit pentru restartul campionatului. 

Duminică, dacă va fi utilizat de Mircea Rednic împotriva Viitorului, jucătorul originar din Republica Centrafricană va ataca poarta adversă cu o pereche de apărători personalizate. Pe cea din dreapta e scris în engleză „Doamne, îți mulțumesc pentru totul în viața mea". De asemenea, mai apar numărul favorit de tricou, 7, deși la Poli poartă 9, și numele fetiței sale în vârstă de 2 ani, Esmee Rose Habibou. 

Pe apărătoarea stângă, se poate citi „Dumnezeu este singurul motiv pentru care am reușit până acum". Iar sub poza celuilalt copil, un băiețel, e trecut numele Brooklyn Habibou.

POLI IAȘI. Habibou, metodă inedită pentru a sparge ghinionul

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui Poli Iași

+10 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Paul Pârvulescu, SUSPENDAT pentru dopaj! Final de carieră?!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează