FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Cu sabia deasupra capului, un tehnician din Liga 1 se apără: "Arbitrii au influenţat unele jocuri"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 17:57

CS U Craiova este pe cale de a pierde locul de play-off, iar postul tehnicianului Gheorghe Mulţescu este sub ameninţare, după cum a dezvăluit la finalul partidei cu Dinamo, pierdut de olteni cu 1-2.

Totuşi, Mulţescu a încercat să explice că rezultatele slabe ale echipei sale au depins şi de ghinion şi de influenţa arbitrilor.

"Este și ghinion, sunt și arbitrii care au influențat unele jocuri. Păi, cu Dinamo să tragi de timp în așa hal! Să dai mingea în parapetul ăla ca ea să revină în teren și să mai treacă niște secunde! Așa s-a ajuns! Ar fi trebuit să dea vreo 15 galbene pentru Dinamo, vreo două roșii. Am văzut apoi, am analizat. 

Am prins cele trei echipe (n.r. Botoşani, Steaua, Dinamo) cum nu se poate mai rău pentru noi. Botoșaniul nu mai bătuse de 8-9 etape, au dat în noi la intimidare, iar arbitrul nu a făcut nimic", a spus Mulţescu pentru Fanatik.

Craiova are o serie de trei înfrângeri consecutive în ultimele trei meciuri din Liga 1, cu Botoşani (0-1), Steaua (1-2) şi Dinamo (1-2) şi este pe locul al treilea, la şase puncte de Steaua şi la 11 în spatele Viitorului.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Februarie 2017, 06:27

...si ce daca ne fura arbitrii ?...noi trebuie sa invatam sa jucam si contra lor ...

observator_federal
observator_federal  •  27 Februarie 2017, 22:58
Postat de dinamo_fan pe 27 Februarie 2017, 19:40

acum chiar m-am aprins..cum ba sa ai 3 penaltyuri in 2 meciuri cu Steaua si Dinamo..sa ratezi 2 dintre ele, sa pierzi ambele meciuri...si sa dai vina pe arbitrii. cum ma nesimtitule ??

Craiova isi creeaza (construite, nu din recuperari!) intr-un meci ocazii cat Dinamo in 3 meciuri... Ca din unele rezulta penaltyuri sau bare, mi se pare firesc. Sau Craiova nu ar trebui sa primeasca penaltyuri? Pe tine ce te-a impresionat mai mult, ca a primit Craiova doua penaltyuri cu FCSB sau ca pe amandoua le are pe constiinta Tamas? Dinamo au fost mai buni, ca au avut noroc...

prazburg1948
prazburg1948  •  27 Februarie 2017, 22:51
Postat de observator_federal pe 27 Februarie 2017, 22:38

Oricum, faptul ca una dintre Craiova si Medias va rata playoff-ul, adica tocmai echipele cu jocul cel mai spectaculos, va fi o pierdere pentru fotbal...

Pandurii - Dinamo inca nu s-a jucat. Dinamo joaca in deplasare si are si meci cu Steaua in Cupa Ligii, eu zic ca o sa fie foarte obositi cu Pandurii. Dinamo are echipa mai buna, dar cum am zis, meciul nu e jucat inca, ceea ce inseamna ca si Dinamo are sanse sa piarda play-off-ul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează