FOTBAL  »  Superliga  »  SOCIAL MEDIA

Cum comunică Marius Șumudică cu fanii pe reţelele de socializare: „Băiatul respectiv răspunde la mesaje, eu îi spun ce să zică”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 19:45 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 20:09

Marius Șumudică (50 de ani) a dezvăluit cum s-a decis să-și deschidă cont pe rețelele de socializare.

Pe data de 21 decembrie 2021, Șumudică își deschidea un atât cont de twitter, cât și un cont de instagram. Tehnicianul a început să posteze regulat, transmițând mesaje conducerii și fanilor celor de la Malatyaspor în perioada în care acesta antrena în Turcia. 

În momentul actual, Șumudică are peste 5000 de urmăritori pe Twitter. Antrenorul a dezvăluit momentul în care a ales să își facă cont pe această platformă.

„Am găsit un băiat documentat, un băiat care se ocupă de astfel de lucruri. Mi-a propus o colaborare, am acceptat. Eu nu aveam nici facebook, nici twitter, nici instagram. Am acceptat ca să am o oarecare expunere și o discuție cu fanii. M-a rugat să-i mai mai dau poze de la antrenament sau din viața privată. 

Nu prea sunt eu tipul care să-mi expun viața privată. Băiatul respectv răspunde la mesajele de la fani, eu îi spun ce să zică”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Digi Sport Special”.

Marius Șumudică își caută job pe Twitter

Antrenorul român a urmărit joia trecută meciul dintre Al Hilal și Al Shabab, fosta sa echipă, câștigat de gazde cu 5-0. Șumudică, care a antrenat-o pe Al Shabab între iunie 2018 și iulie 2019, s-a declarat impresionat de calitatea campionatului saudit și a lăsat de înțeles că își dorește să mai antreneze acolo.

„Echipele pentru care am lucrat au un loc special în inima mea. Îmi pare rău să o văd pe Al Shabab pierzând marele meci cu Hilal. Campionatul din Arabia Saudită crește de la sezon la sezon, e o onoare să fi lucrat acolo. Sper ca drumurile noastre să se intersecteze din nou în viitor”, a scris Șumudică, care a postat un selfie lângă un televizor pe care era difuzat meciul menționat. 

Tot aseară, Șumudică a publicat câteva fotografii cu trofeul de antrenorul lunii în Arabia Saudită, cucerit pe parcursul sezonului 2018/2019. „Amintirile din Arabia Saudită au rămas cu mine. Mă uit la aceste trofee în fiecare zi și îmi amintesc vremurile bune de acolo. Vreau să le mulțumesc fanilor saudiți pentru mesajele lor de pe Twitter și Instagram”, a scris antrenorul.

Citește alte știri de actualitate:

Mihai Teja dă de înţeles că medieşenii n-au dorit salvarea clubului Gaz Metan: „Să ai banii ăștia și să nu plătești 80.000 de euro...E destul de straniu”
GAZ METAN
Mihai Teja dă de înţeles că medieşenii n-au dorit salvarea clubului Gaz Metan: „Să ai banii ăștia și să nu plătești 80.000 de euro...E destul de straniu”
FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”
FCSB
FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
st.il.
st.il.  •  23 Februarie 2022, 21:02

De ignorat !...TOTAL !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează