FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Mihai Teja dă de înţeles că medieşenii n-au dorit salvarea clubului Gaz Metan: „Să ai banii ăștia și să nu plătești 80.000 de euro...E destul de straniu”

Mihai Teja
Foto: Imago
Mihai Teja Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 18:38 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 19:17

Gaz Metan a fost penalizată azi cu încă 6 puncte de Comisia de Disciplină, după ce medieșenii nu au reușit să achite datoriile de aproximativ 70.000 de euro către Mihai Teja și staff-ul acestuia. Tehnicianul a comentat depunctarea fostei sale echipe.

Teja dezvăluie că îi compătimește pe medieșeni pentru situația în care a ajuns clubul, dar nu înțelege deciziile pe care conducătorii le-au făcut care au dus la colapsul financiar în care se găsește formația.

FCSB se poate muta de pe Arena Națională  » Anunțul lui Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitalei: „Ministrul ne-a promis!”
FCSB
FCSB se poate muta de pe Arena Națională » Anunțul lui Gigi Becali după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitalei: „Ministrul ne-a promis!”

„Știam că va fi azi un proces, dar nu știam ce decizie s-a luat. Se ocupă AFAN-ul de lucrul acesta. Sincer, eu sunt dezamăgit și supărat că s-a ajuns în situația aceasta și e foarte greu să înțeleg de ce. Am petrecut momente frumoase la Mediaș în primul meu mandat la Mediaș și al doilea mandat. Cred că jucătorii împreună cu noi staff-ul tehnic, medical și cei care contribuie la realizarea unor performanțe sportive ne-am făcut datoria, ne-am îndeplinit obiectivul. 

Anul trecut am terminat pe 8 și trebuia să participăm la un baraj pentru Europa. Din păcate, tot din cauza clubului nu am primit licență pentru cupele europene și nu am reușit să jucăm acel baraj. Este păcat că s-a ajuns în această situație în care nu putem să ne luăm banii. Este păcat că în 2022 se ajunge să se intre în insolvență cu o așa mare ușurință, în faliment la fel. Până la urmă, cu ce suntem noi vinovați?”, a declarat Teja la emisiunea „Digi Sport Special”.

Mihai Teja: „Aș fi fost dispus să găsim soluții să rezolvăm această problemă”

Tehnicianul dezvăluie că era dispus să renunțe la o parte din bani, doar că nimeni din cadrul clubului nu l-a contactat pentru a negocia.

„9 luni am stat la Mediaș. După 5 luni am luat primul salariu, am încasat două salarii, după aceea iar nu am mai fost plătit și iar am primit. Deci 5 salarii nu le-am încasat. N-a fost nicio discuție, eu am depus memoriu în octombrie. De 5 luni nu m-a sunat nimeni să-mi propună ceva. Nimeni nu m-a sunat, ceea ce pentru mine e destul de straniu.

„Alt aspect e că unul dintre colaboratorii mei avea de luat 2000 de euro și clubul a preferat să plătească o amendă de 3000 de lei și două puncte penalizare ca să nu plătească 2000 de euro. Mi se pare ciudat. Aș fi fost dispus să găsim soluții să rezolvăm această problemă, dar nu am avut cu cine să mă întâlnesc. Nu știam cine e în conducere. 

Vali Iordănescu își dăduse demisia și nu știam cine e. S-au mai dat câțiva bani după ce am plecat eu, câteva prime, banii de la televiziune. Din ce am auzit sunt vreo 600.000 de euro care au intrat, după care 200.000 de la primărie și 100.000 pe transferul lui Yuri. 

Este un milion de euro, să ai banii ăștia și să nu plătești suma noastră de 80.000 de euro... cred că puteai să te așezi la masă și să încerci să faci ceva ca să salvezi clubul”, a mai adăugat Mihai Teja.

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”
FCSB
FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”
Două semnale de alarmă trase din interiorul DDB: „S-au adus 2,5 milioane de euro. Am primit un document cu cheltuielile, dar nu sunt mulțumit”
DINAMO
Două semnale de alarmă trase din interiorul DDB: „S-au adus 2,5 milioane de euro. Am primit un document cu cheltuielile, dar nu sunt mulțumit”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
514091889218839
Mihai Buzea  •  24 Februarie 2022, 12:29

Oamenii lui dinamo LUCREAZA!!!!

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Februarie 2022, 22:16

oamenii acestia fac rau fotbalului....d-nul Teja declara...dupa 5 luni a luat primul salariu..de ce a tb sa astepte atat,sau poate stia ca sponsorii sunt de stat si ca acestia platesc..daca tacea ..filozof ramanea

cip1978
cip1978  •  23 Februarie 2022, 21:00

Statu' Paralel trebuie sa-si salveze echipa. Cum sa retrogradeze ai' din Groapa?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează