FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum a celebrat Andrei Prepeliţă cele 300 de meciuri disputate în Liga 1 » Sărbătoare în vestiar

La finalul meciului colegii s-au fotografiat alături de Prepe // Foto: steauafc.com
La finalul meciului colegii s-au fotografiat alături de Prepe // Foto: steauafc.com

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:51

Prepeliţă a fost căpitan la meciul 300 în Liga 1, iar după finalul partidei a dat o petrecere alături de colegi în cantonament.

Partida cu FC Braşov a fost una specială pentru Andrei Prepeliţă, care a ajuns la meciul cu numărul 300 în Liga 1. Mijlocaşul campioanei, de 28 de ani, a fost desemnat căpitan la acest joc, chiar dacă pe teren s-a aflat şi Cristi Tănase. "Am vorbit înainte de partidă cu Tănase şi a fost de acord ca banderola să fie purtată de Andrei. Era meciul 300 şi era normal acest lucru", a spus Gâlcă.

Înainte de startul meciului, Prepeliţă a primit din partea oficialilor din Ghencea un tricou special pentru acest eveniment, iar după meci, la hotel, jucătorii şi stafful tehnic al roş-albaştrilor au băut un pahar de şampanie în cinstea evenimentului.

"Am ajuns la o cifră frumoasă. Nu e nici un secret, a fost nevoie doar de muncă şi de seriozitate. Sînt mulţumit de ce am realizat pînă acum", a declarat Prepe.

În prima divizie, doar 137 de jucători au atins această bornă, primul fiind Iosif Lereter, în octombrie 1971, într-o partidă UTA - Steagul Roşu.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Mesaj pentru Keşeru
Preşedintele campioanei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre partida de joi, cu Aalborg, din Danemarca: "Avem nevoie de o victorie pentru că este un meci decisiv. E foarte bine că sînt toţi jucătorii valizi, o să avem cea mai bună echipă. Sînt sigur de Keşeru că va da goluri şi joi, în el stă echipa. Este jucătorul ce trebuie să fie servit foarte bine de colegi, iar cînd are situaţii de gol, el nu iartă! Cei de la Aalborg vor lupta pentru cele trei puncte, dar sper ca la final noi să se bucurăm de victorie". La finalul meciului de sîmbătă, Argăseală a mers la vestiare, iar în momentul în care Claudiu a ieşit, şeful Stelei i-a transmis un mesaj: "Ştii de ce n-ai dat gol cu Braşov? Că o să dai joi, în Danemarca".

"Tănase face doar act de prezenţă"
Cornel Dinu a analizat la Dolce prestaţia Stelei din partida cu FC Braşov şi l-a atacat pe Cristi Tănase: "Este foarte important să ai zece jucători de cîmp competitivi. Dacă nu ai zece, măcar să ai nouă sau opt. Cînd doi sau trei jucători sînt într-o dispoziţie mai proastă, ai de suferit. De aici fac o singură remarcă. Nu cred că este rău ca după atîta timp în care Tănase a fost într-o eclipsă de formă să fie încercat pe acel post Pîrvulescu sau Filip. În orice caz, Tănase face doar act de prezenţă de foarte mult timp, atît la echipa naţională, cît şi la echipa de club".

40 de lei, cartea lui Becali
La un an şi jumătate după ce a fost înschis, patronul Stelei, Gigi Becali, a publicat prima sa carte. Volumul intitulat "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" a apărut în 9.000 de exemplare şi costă 40 de lei, fiind deja disponibil în librării, dar şi online. "Timpul petrecut în temniţă a fost cu siguranţă cel mai preţios şi folositor din viaţa mea. Aceasta pentru că astfel am cunoscut drumul mîntuirii pe care, deşi credeam că-l ştiu, nu-l cunoşteam nicidecum. În temniţă am fost mai aproape de Hristos şi asta este totul. Căci ce contează un an sau doi cînd ai în faţă veşnicia?", scrie Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 02:13
Postat de dujmanu pe 24 Noiembrie 2014, 09:43

Exista verbul "a celebra"?

da da, cum sa nu : a celebra este antonimul lui a decelebra..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 02:13

dar nici nu ne intereseaa !..)))))))))))) pe bune, nici n-am citit basmul, nu pot da extemporal azi !..))

thedronius
thedronius  •  24 Noiembrie 2014, 11:22
Postat de dujmanu pe 24 Noiembrie 2014, 09:43

Exista verbul "a celebra"?

Da, se refera la actul de bucurie pentru diverse lucruri bune care se pot intampla: castigarea campionatului, a cupei, a meciurilor in Europa. Ma rog, probabil ca nu te ajuta exemplele astea ca sa iti faci o idee...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează