FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Cum a distrus un patron din Liga 1 o vioară într-un cazinou » Sorin Constantinescu dezvăluie: „I-a luat-o și a început să dea cu ea de masă. A pierdut 30-40.000€”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 09:15

Sorin Constantinescu, unul dintre numele importante din lumea jocurilor de noroc, a venit în această dimineață la GSP LIVE.

Acesta a povestit o întâmplare cu un om de afaceri, fără să-i dea numele, și a dezvăluit ce a făcut pentru a-l face pe bărbat să-și piardă concentrarea în timp ce juca blackjack.

Dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile lui Gigi Becali din cazinouri: de ce a aruncat cu un scaun în geam + „Mi-a cerut să trec anumiți fotbaliști pe lista neagră”
GSP LIVE
Dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile lui Gigi Becali din cazinouri: de ce a aruncat cu un scaun în geam + „Mi-a cerut să trec anumiți fotbaliști pe lista neagră”

VIDEO Gest nebunesc al unui om de fotbal într-un cazinou din România

„Altă întâmplare amuzantă… Tot cu un om din fotbal. La cazinou se pune de obicei o muzică în surdină, nu se dă tare. Clienții se concentrează, mai ales la blackjack. Punem cafe concert, muzică de cameră, iar acum aveam niște băieți care cântau la vioară. 

Și vine acest om de fotbal, destul de priceput la blackjack. Tot câștiga, câștiga, câștiga și începeam noi ziua prost. Cazinoul era pe pierdere. Când tot câștiga, încercam să îi distragem atenția prin diferite metode.

I-am zis unuia dintre violoniști să se ducă să cânte lângă el. Știam că îi place să se concentreze. A început ăla… (n.r- imită mișcarea de arcuș și sunetul de vioară). Omul s-a enervat: «Pleacă, mă!». Ăla a fugit. I-am zis să se ducă înapoi: «Eu te plătesc. Du-te și cântă-i!». Ăla se duce iar. Omul se întoarce: «Pleacă, bă, că-ți sparg vioara!». Iar a fugit ăla și apoi l-am trimis din nou.

Când s-a dus a treia oară, omul i-a luat vioara și a început să dea cu ea de masa de joc. Au zburat numai corzi, numai bucăți. A început ăla să plângă: «E vioara de la tata!». Am întrebat «Cât vrei pe ea, mă?». A zis «2.000!» și i-am spus «Ia de aici 2.000». Dar așa l-am scos pe omul ăla din ritm. A pierdut vreo 30-40.000 de euro. Atunci am recuperat și banii pe vioară.

Nu am zis-o ca o laudă, dar era un joc ca de-a șoarecele și pisica. Când ești manager de cazinou e ca un joc de care pe care. Clientul vrea să-ți ia banii, tu vrei să-i iei banii”, a spus Sorin Constantinescu la GSP LIVE.

Citește și:

Sorin Constantinescu, poveste incredibilă cu un patron din Liga 1 în cazinou: „Stătea în spatele bodyguardului și zicea: «Pune pe 17, 12, 15! Eu am fost la biserică și am jurat că nu mai pun mâna pe jetoane!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează