FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum a gândit-o MM? 3 avantaje importante pe care le poate aduce noul jucător la Steaua

Articol de , - Publicat marti, 05 aprilie 2016 14:06

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate că Steaua vrea să îl transfere în vară pe Bojan Golubovici, atacantul celor de la CSMS Iași.

Având în vedere criza atacanților Stelei, Marica, Bawab și Tade, transferul lui Golubovici, 32 de ani, poate fi inspirat. GSP.RO îți prezintă trei avantaje pe care jucătorul cerut de Mihai Stoica le va aduce la Steaua.

1. goluri din faze fixe

Steaua suferă la fazele fixe, iar venirea lui Golubovici poate aduce un plus imens în jocul ofensiv. 

Din cele 44 de goluri reușite de Steaua în acest sezon, doar 11 sunt din faze fixe, formația roș-albastră fiind a șasea la acest capitol.

Bosniacul măsoară 1,86 m și este unul dintre cei mai puternici fotbaliști din Liga 1. Atacantul este foarte bun la fazele fixe și la jocul aerian, având 22 de goluri marcate cu capul, în cinci ani.

Toată echipa Stelei a marcat de cinci ori cu capul în acest sezon, în timp ce Golubovici a înscris singur patru goluri. 

2. CONCURENȚĂ

În prima parte a sezonului, Tade nu a dat randamentul dorit, iar Marica și Bawab, veniți în iarnă, au stat mai mult accidentați și încă nu au reușit să spargă gheața.

Un eventual transfer al jucătorului de la CSMS Iași ar face ca Steaua să aibă trei atacanți centrali în lot, Golubovici, Marica și Tade, cărora li se adaugă Bawab. Astfel, Reghe ar avea de unde să aleagă vârful titular, iar jucătorii ar trage tare pentru a-și asigura un loc în primul "11". 

Golubovici ar aduce o concurență benefică în atacul roș-albaștrilor și jucătorii Stelei s-ar mobiliza să de tot ce au mai bun și să impresioneze.

9 goluri
are Golubovici în acest sezon, în 31 de meciuri

3. CONSTANȚĂ

Aduși în această iarnă, Marica și Bawab s-au accidentat rapid și au pierdut multe meciuri ale Stelei. Astfel, formația roș-albastră a jucat cu Alex Chipicu vârf sau cu Tade și avut de suferit.

Golubovici este un jucător constant, fiind singurul jucător care are 31 de jocuri în acest sezon, cele mai multe.

În plus, în ultimii ani, bosniacul a fost extrem de constant, jucând foarte multe meciuri și fiind ocolit de accidentări gravă, ceea ce ar fi ideal pentru Steaua.

719350 clipboard01

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
939271716140965
Manu Ion  •  05 Aprilie 2016, 17:43

Terminati cu aberatiile acestea ziaristilor de Doi lei de la gazeta !! Va Faceti reclama cu niste minciuni grosolane!!!!Rusine prostilor !!!

10207869047144367
Andrei Luca  •  05 Aprilie 2016, 15:39

http://sportmoldova.ro/golubovic-nu-pleaca-la-steaua-csms-aproape-de-a-prelungi-contractul-jucatorului/

vasglo
vasglo  •  05 Aprilie 2016, 15:33

Cat de jos au ajuns unii jurnalisti! Stiind ca Mihai Stoica a declarat ca el este numai director sportiv, ca nu are niciun fel de atributii in transferul jucatorilor, deoarece ar incalca conditiile eliberarii conditionate, niste jurnalisti iresponsabili isi permit sa scrie ca jucatorul e "cerut de Mihai Stoica" (cum or fi aflat ei asta ramane un mister, ca ei sunt "deontologi" si respecta confidentialitatea sursei, nu-i asa?...), insinuind ca acesta se ocupa in continuare cu ceva cu care nu ar trebui sa se ocupe! Pe cat punem pariu ca asta e o minge aruncata la fileu cocalarului de serviciu, Sumudica, care se va repezi sa se arate nedumerit si cu "inocenta" sa atinga subiectul, spre fericirea jurnalistilor intriganti si a frustratilor antistelisti. Cata josnicie!......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează