FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 1-0

Cum a învins-o Chindia pe Dinamo » Emil Săndoi: „Am stat cu jucătorii pe WhatsApp tot timpul”

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după victoria echipei sale cu Dinamo din etapa #2 a Ligii 1 +40   FOTO
Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după victoria echipei sale cu Dinamo din etapa #2 a Ligii 1

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 23:31 / Actualizat luni, 31 august 2020 23:44

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după victoria echipei sale cu Dinamo din etapa #2 a Ligii 1.

  • Chindia, care s-a salvat in extremis de la retrogradare în stagiunea precedentă, la barajul jucat după decizia FRF, nu a avut antrenor pe bancă - Săndoi are coronavirus - și a avut 3 titulari veniți sâmbătă la echipă: Căpușă, Iacob și Dulca.

„Am stat pe WhatsApp cu jucătorii, am vorbit mult la telefon. Am comunicat în permanență cu ei în ultimele zile”, a declarat Săndoi, departe de echipă din cauza coronavirusului.

AICI ai detalii despre meciul Chindia - Dinamo

Cum a învins-o Chindia pe Dinamo » Emil Săndoi: „Am stat mult mai bine în teren”

„E meritul băieților pentru această victorie. Cu excepția a doi fotbaliști, Dinu și Florea, aproape toți sunt până în 24 de ani. Am făcut puține greșeli pe faza defensivă, iar Dinamo a avut o singură ocazie mai clară, prin Sorescu, în repriza a doua. 

Eu le spuneam jucătorilor mei că s-au văzut niște progrese din partea lor pe partea defensivă. Odată cu trecerea timpului, cred că am stat mult mai bine în teren”, a mai spus Săndoi la „Digi Sport Special”.

„Ei și-au creat o singură ocazie. Sunt foarte fericit, debutez în Liga 1 ca antrenor cu o victorie. Mi-am demonstrat calitățile, chiar dacă sunt asistentul domnului Săndoi. Nu exista niciun dubiu asupra acestei victorii” 
Vali Năstase, secund Chindia

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Dinamo 1-0

+36 FOTO

CHINDIA - DINAMO 1-0. Cosmin Contra și-a făcut praf jucătorii: „Nu se mai acceptă niciodată așa ceva! Vor dispărea mulți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dubluv
dubluv  •  01 Septembrie 2020, 08:15
Postat de shaun.evans pe 01 Septembrie 2020, 06:23

Ati reinventat voi watsapp ul! Hai bei, dati-o dracu' de treaba! Ati castigat ca nu s-a dat hentul al clar in careu! Si pentru ca dinamo a jucat prost! Becali si deaconu sunt la comanda ticaloasa a arbitrilor! De-aia nu se aduce var in Romania!

a?

shaun.evans
shaun.evans  •  01 Septembrie 2020, 06:23
Postat de dubluv pe 01 Septembrie 2020, 05:15

ha ha.. Sandoi si Vali Nastase incearca sa convinga fiecare ca e victoria lui.

Ati reinventat voi watsapp ul! Hai bei, dati-o dracu' de treaba! Ati castigat ca nu s-a dat hentul al clar in careu! Si pentru ca dinamo a jucat prost! Becali si deaconu sunt la comanda ticaloasa a arbitrilor! De-aia nu se aduce var in Romania!

dubluv
dubluv  •  01 Septembrie 2020, 05:15

ha ha.. Sandoi si Vali Nastase incearca sa convinga fiecare ca e victoria lui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează