FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cum a ratat Dinamo transferul unuia dintre cei mai buni stelişti » Cît de aproape a fost şi de ce nu a semnat

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 14:52

Unul dintre cei mai buni fundaşi pe care România i-a dat în ultima vreme este Vlad Chiricheş. Stoperul Stelei este curtat de multe nume importante din Europa, însă Gigi Becali nu vrea sub nici o formă să se despartă de el pentru mai puţin de 10 milioane de euro.

Se ştie foarte bine că internaţionalul român a fost la un pas să ajungă la Dinamo, doar acceptul celorlalţi acţionari, în afara lui Cristi Borcea, a lipsit în realizarea transferului. Eugen Pîrvulescu a explicat suma infimă pe care Dinamo trebuia să o plătească în schimbul lui Chiricheş, sumă care ar fi crescut de cel puţin 10 ori mai mult dacă l-ar fi avut acum în curte.

"Aveam un litigiu cu Dinamo, 400.000 de euro, şi i-am spus lui Cristi Borcea: "Ia-l pe Chiricheş şi stingem litigiul. Îţi dau o mină de aur". El a fost de acord, dar ceilalţi acţionari nu. Eu chiar m-am întîlnit cu Cristi, eram gata să semnăm, dar altora li s-a părut preţul prea mare. Pînă la urmă ne-au cerut să le dăm banii, pînă la ultimul cent", a povestit Eugen Pârvulescu la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
sandi
sandi  •  03 Octombrie 2012, 13:38

parerea mea ca la Dinamo in momentul de fata sunt cel putin 2 jucatori peste patraulea asta de la steaua, si anume grigore si luchin, poate si scutaru dar el nu are meciuri in picioare. patraulea asta e laudat cum era si gardos acum ceva timp asa ca sa lasam timpul sa decida valoarea lui si va garantez ca dinamo nu a ratat nimic( ex. marele parvulescu :))))

duta_dd
duta_dd  •  01 Octombrie 2012, 20:09

daaa sigur ca da... ''multumim'' CAP-dePORC ca ai rezolvat transferul lui Chiriches ..la stana

spartandinamovist
spartandinamovist  •  01 Octombrie 2012, 16:47
Postat de robotzel pe 01 Octombrie 2012, 16:03

eu cred ca situatia a stat altfel. borcea l-a vrut, ceilalti actionari nu. drept urmare borcea i-a spus lui gigi sa il ia. nu este vina lui borcea pentru faptul ca turcu si gasca nu au vrut sa plateasca 400.000 euro care oricum erau datorie si puteau sa renunte astfel la ea si aveau un jucator bun.

PS : 400mii nu trebuiau platiti pt chiriches , acesti bani era o datorie a pandurilor fata de dinamo dintr-un litigiu cu un jucator ,pe scurt chiriches era cedat lui dinamo in contul datoriei de 400 mii ,varianta e alta care nu o crede nici borcea , chiriches aproape semnase cu dinamo dar pt 500 de euro pe luna pe care actionarii nu au mai vrut sa dea chiriches a plecat si nu a mai semnat ajungind la steaua .. hahahaha ..sa fim seriosi jiji borcea aranjamente de 2 ani ,decid a plecat la miami numai spun de meciurile directe din ultimul an si meciul de cupa cind barboianu si-a dat autogol ca steaya nu putea sa ajunga la porta

Vezi toate comentariile (14)
Comentează