FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a ratat Dinamo un atacant de clasă mondială care face senzație în Premier League: "S-a negociat cu el în 2015! Pentru ce jucător e azi, nu avea pretenții mari"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 11:42

În vara lui 2015, Dinamo a negociat pentru transferul lui Vicent Janssen, atacant care se află acum la Tottenham.

Olandezului îi expirase contractul cu Almere City, echipa din Liga a 2-a din Olanda, și a negociat cu Dinamo, dar părțile nu s-au înțeles. Dinu Gheorghe, care era conducător al lui Dinamo, a dezvăluit ce pretenții avea jucătorul.

"Dinamo a pierdut un jucător extrem de valoros în vara trecută. Janssen, care e titular în naţionala Olandei, a negociat cu Dinamo. Juca în Liga a 2-a în momentul acela și încheiase contractul. Deja se discuta cu el.

Nu avea pretenţii foarte mari pentru ce jucător e azi, dar nu s-a făcut mutarea. Voia 12.000 de euro pe lună și o primă de instalare. Pentru Dinamo era o sumă mare, pentru Steaua și Astra, nu.

14.000.000 €este cota lui Janssen, potrivit transfermarkt.de

Ulterior, Janssen a semnat cu AZ Alkmaar, iar în vară, Totteham a plătit 22 de milioane de euro pentru a-l transfera. În acest sezon, olandezul a marcat 3 goluri în 15 meciuri pentru Spurs.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sadiku
sadiku  •  02 Noiembrie 2016, 15:00
Postat de jack_the_stripper pe 02 Noiembrie 2016, 13:32

Vai, si el care era FCD1948B-ist de mic...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

varu_adi
varu_adi  •  02 Noiembrie 2016, 13:53

12.000 de euro si prima de instalare pentru un jucator de liga a doua din Olanda (pe atunci nu era titular in nationala) e prea mult pentru marea majoritate a cluburior din Liga 1. Cine a dat astfel de salarii, cu exceptia FCSB (dar si aici inchis Becali robinetul), sunt astazi in insolventa, de fapt sau de drept.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Noiembrie 2016, 13:32

Vai, si el care era FCD1948B-ist de mic...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează