FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a reacționat Negoiță când a aflat de demisia lui Dănciulescu + alte reacții ale oficialilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 20:36

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a oferit prima reacție în urma demisiei lui Ionel Dănciulescu din funcția de director general al "câinilor". (Detalii AICI!)

"Domnul Negoiță a fost surprins când a auzit că Dănciulescu pleacă. A fost o surpriză pentru toți. Domnul Negoiță nu se mai implică în activitatea de la Dinamo, iar eu, de aseară de la ora 8 și până acum o oră, am discutat cu Ionel mai mult de 6 ore. Nu ne-am gândit la un înlocuitor pentru el.

Am discutat foarte mult, mi-a explicat că a trecut mult timp de când nu s-au reușit performanțe, mi-a spus că se plafonează, că are nevoie de o altă provocare. Cel puțin de mine a fost ascultat întotdeauna. Cred că am discutat cu Danciu mai mult decât oricine din acest club", a declarat David la TV Digi Sport.

Președintele dinamoviștilor a vorbit și despre ceea ce vrea să vadă de la elevii lui Bratu în această seară în meciul cu Poli Iași: "Vreau să văd determinare în această seară la Dinamo, să văd dorință de victorie".

Citește și: ULTIMA ORĂ Ionel Dănciulescu, vorbește în premieră despre plecarea de la Dinamo » Cine e omul "negru" din conducerea clubului: "Nu am vorbit de multe luni!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vnelu02
vnelu02  •  21 Septembrie 2018, 22:42

Întrebat la Digi24 ce părere are despre amărâţii aia care au fost bătuţi de poliţia locală pentru 4 peşti, marele don'premari Livache a răspuns : " sunt de acord şi îi felicit din toată inima pe poliţiştii locali pentru felul exemplar în care şi-au făcut datoria". Ce preteníi să ai despre cum se ocupă de alte activităţi, precum clubul Dinamo, de la un dezaxat ca ăsta ?!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  21 Septembrie 2018, 22:20

pleca negoita ,esti total depasit ,DINAMO e obisnuita cu performanta ,tu cu MEDIOCRITATEA!!!!!!!!!!!!!!!!

zagna
zagna  •  21 Septembrie 2018, 21:44

alexandru david ? Unde a jucat asta fotbal ? - In lift la rin...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează