FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reușit FCSB să-l transfere pe Octavian Popescu » De ce nu a rămas la Rapid sau la Universitatea Craiova

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 14:39 / Actualizat luni, 07 martie 2022 15:01

Octavian Popescu (19 ani) este speranța celor de la FCSB în play-off, Gigi Becali lăudându-l după ce a marcat singurul gol al meciului cu FC Voluntari.

Mijlocașul ofensiv a ajuns în 2017 la FCSB, după ce înainte a trecut pe la juniorii de la Rapid și CS Universitatea Craiova.

Edward Iordănescu amenință: „Dacă  Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”
ROMÂNIA
Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

De ce nu a rămas Octavian Popescu la Rapid sau CS Universitatea Craiova

Popescu, devenit titular la FCSB, a explicat de ce nu rămas la una dintre cele două rivale ale roș-albaștrilor.

„Am fost și la Rapid și îmi amintesc că am jucat un amical cu FC Voluntari. Domnul Pancu m-a apreciat foarte mult, dar nu am mai vrut eu să rămân la Rapid! Era liga 3 și mă vedeam mult mai sus.

Am plecat la Craiova. Am stat 6 luni acolo, dar nu a vrut să dea bani pe mine, așa că am plecat. Eram împrumutat de la Regal. Asta a fost cu Craiova.  A fost important că m-a văzut domnul Pițurcă, el m-a chemat la echipa mare a Craiovei și i-a spus și domnului Giovanni Becali despre mine. Sincer, mi-a plăcut orașul Craiova, dar nu mi-a plăcut contractul pe care mi l-au oferit cei de acolo. După aceea, destul de repede am ajuns la Steaua (n.r. - FCSB)”, a declarat Octavian Popescu pentru Fanatik.

  • Popescu a început fotbalul de 7 ani la GCS Nucet și a trecut pe la Regal Sport, Centrul de Performanță Rapid București, Metropolitan Estudiantes, care a preluat fotbaliștii trecuți pe la cele două cluburi, și CS U Craiova, unde Metropolitan l-a împrumutat. Ulterior, a fost transferat de FCSB.

Nu sunt eu vinovat că l-am luat pe Octavian Popescu. Rotaru e vinovat pentru că nu-i făcuse contract. Băiatul a cerut o mie sau două mii de euro și ei nu au vrut să-i dea. Și nu a vrut să mai semneze cu ei. Asta a fost toată istoria. După aceea a venit la mine și l-a adus Giovanni. Mi-a zis că vrea 1.000 de euro. I-am întrebat pe ăia de la mine de la Academie și mi-au spus că merită, că e foarte bun. Am dat banii și l-am luat. Era 90.000 de euro clauza. Nu am nicio vină 
Becali în ianuarie 2021

Gigi Becali îl vrea la națională

Azi, Gigi Becali a spus că selecționerul trebuie să-l convoace pe Octavian Popescu la următoarele meciuri ale echipei naționale, comparându-l pe acesta cu Neymar.

Dacă Edi nu-l convoacă, înseamnă că habar nu are fotbal. E cel mai bun fotbalist din România. Nu-i iei mingea, driblează, pasează. E ca Neymar, se apropie de Neymar, când era la Barcelona. Poate chiar să-l depășească. Nu pierde mingea, intră, face, drege. 

Cum să te întrebi dacă nu-l ia? Dacă nu-l iei, cum să te mai califici? Uite, ăștia distrug... Dacă Tavi Popescu nu e convocat, înseamnă că nu știe fotbal sau are mintea întunecată. Astfel va claca precum alții care au făcut împotriva mea. Dumnezeu vede. Revenind la Tavi Popescu. E cel mai bun jucător român. Nu există jucător ca Tavi Popescu. E vreodată înlocuit? De ce? Pentru că el nu iese niciodată din joc. Când are mingea nu o pierde niciodată
Să mă ierte Hagi, dar Tavi o să-l depășească. Ce să vorbim despre Dobrin sau Balaci? Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc
- Gigi Becali la ProX

VIDEO Ce a spus Octavian Popescu după FCSB – FC Voluntari 

Citește și: 

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: „E greu să se mai întoarcă acum”

Ce a remarcat un antrenor la Octavian Popescu: „Mulți se așteptau să facă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  07 Martie 2022, 16:15

Nu ai u fata de Rapid fratica acolo avem jucatori mult mai talentati ca tine o sa vedem peste 3-4 ani unde vor fi R Ilie si Moldovan si unde vei ajunge u sa joci sau mai bine spus unde n-o sa joci :))) Nu mai spun de UTA sau Sepsi cu ceva talente peste gogoasa asta. Nu itelegeti ca blaturile si stilul asta de a face imagine pe blaturi nu tine si ne-a adus in sapa de lemn?

observator_federal
observator_federal  •  07 Martie 2022, 16:04

GSP, mai povestiți-ne și cum a reușit să-l transfere Fcsb pe Andrei Vlad!

c23665
c23665  •  07 Martie 2022, 16:02

FCSB a reusit să-l transforme pe Tavi Crevedia dintr-un băiat de 14 ani intr-un băiat de 19 ani!! Numai ei puteau realiza asta!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează