FOTBAL  »  Superliga  »  APARIȚIE

FOTO Ce transformare! Cum arată Cristi Tănase, la mai bine de un an de la ultimul meci oficial

Cristi Tănase e departe de forma ideală / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Cristi Tănase e departe de forma ideală / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 18:25 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 19:04

Cristi Tănase, 36 de ani, n-a mai jucat niciun meci oficial din mai 2022 și, chiar dacă încă nu și-a anunțat oficial retragerea, sunt șanse aproape nule ca „Dodel” să mai revină în iarbă. Lunile de inactivitate își spun cuvântul, fostul „decar” al FCSB-ului fiind departe de forma ideală. 

Zilele trecute, Cristi Tănase a apărut într-o fotografie postată pe Facebook de Cătălin Doman, 35 de ani, fostul său coechipier de la FC Argeș. Iar perioada în care a stat departe de fotbal se simte din plin la fostul mijlocaș, care a „colectat” câteva kilograme în ultimele luni. 

La mai bine de un an de la ultimul meci oficial, Cristi Tănase e departe de forma de odinioară

Doi dintre puștii-minune ai Piteștiului au rămas în relații bune și după trecerea anilor, iar recent s-au revăzut și au marcat momentul printr-o postare pe rețelele de socializare. Încă în activitate și legitimat la CSM Slatina, Doman s-a bucurat din plin de revederea cu Tănase: „Frații mei, drepți!”, a scris el la descrierea pozei care a strâns peste 500 de aprecieri. 

Fotografia a scos la iveală un Cristi Tănase transformat vizibil, deloc „fit” în comparație cu anii săi de glorie.

Ce transformare! Cum arată Cristi Tănase, la mai bine de un an de la ultimul meci oficial
Cristi Tănase (în stânga), alături de Cătălin Doman (în dreapta imaginii) / Sursă foto: facebook.com/mido.taca

Între timp, Tănase și-a luat licența C în antrenorat și vrea să aplice și pentru B și A, cumulate, în urma unei inițiative a FRF de a forma o clasă în acest sens.

În total, Cristi Tănase a cucerit șapte trofee cu FCSB, trei campionate, două Cupe, o Supercupă și o Cupă a Ligii. „Dodel” este căpitanul cu care FCSB a cucerit ultimul titlu de campioană în 2015.

Cristi Tănase știe care poate fi atuul FCSB în lupta la titlu

Multiplu campion cu FCSB, încă de când purta titulatura Steaua, Cristi Tănase, declara vara aceasta, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei, că stadionul din Ghencea poate deveni „talismanul” echipei lui Gigi Becali. 

„FCSB are un plus foarte mare dacă va continua să joace pe Ghencea. Parcă e mental, psihic, cum să spun, acolo s-a scris istorie, acolo e casa lor, acolo a jucat cele mai importante meciuri. Fără să vrei, ca să zic așa, dai mai mult în Ghencea! Când vezi atmosfera aia, când știi ce istorie s-a scris acolo. Dacă va juca măcar 60-70 la sută din meciurile campionatului acolo, va fi un mare plus pentru titlu

„Când veneau echipele mai mici, tremurau! Ne ziceau fotbaliștii adverși: «Lăsați-ne mai ușor, dați-ne doar 2-3 goluri!». Se creau o atmosferă și o emulație incredibile", a mărturisit fostul decar”, a mărturisit Cristi Tănase într-un interviu acordat GSP.ro.

VIDEO Radu Buzăianu, despre conflictul FCSB - Steaua: „Echipa e făcută ca să trăiască băieții ăștia din bugetul statului”

Citește și alte știri de actualitate: 

ȘOC la Universitatea Craiova: Laurențiu Reghecampf pleacă!

EXCLUSIV Avocata lui Diego Fabbrini susține că a suspendat planul lui Dinamo: „Fotbaliștii trebuie să-și primească banii”. Răspuns ironic al RTZ: „Poate nu ar strica să vă apucați de puțină lectură obligatorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
gimiskutze
gimiskutze  •  19 Septembrie 2023, 14:26
Postat de gojgaru pe 18 Septembrie 2023, 21:14

Romania it's a free country :)))

Sa zicem ca este Ambasador Gay Pride si ca urmare a primit un tricou gratis. Daca e asa, bravo lui! Daca e pe invers, felicit modul original in care a anuntat asta. Daca nici una din variantele de mai sus si doar poarta un trciou fara sa stie ce scrie pe el, cum probabil e cazul, atunci intra in categoria celor care "vind smartuaci" la mica publicitate. :)

Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  18 Septembrie 2023, 22:11

Sunteți cu toții invidioși pe succesul lu' dodel ăsta. Se simte. @gsp: Cum se retrage un fotbalist 'oficial'? Își depune dosarul la casa de pensii?

narcis_ny
narcis_ny  •  18 Septembrie 2023, 21:57

Mesajul de pe tricou este photoshopat, probabil cine a pus poza pe net a vrut sa faca misto de Tanase. :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează