FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA ETAPEI

Cum arată echipa etapei #10 din Liga 1 + antrenorul rundei » Universitatea Craiova dă cei mai mulți jucători

După CSU Craiova – Dinamo 5-0, ultimul meci din etapa a 10-a din Liga 1, LPF a alcătuit cea mai bună echipă a rundei.
După CSU Craiova – Dinamo 5-0, ultimul meci din etapa a 10-a din Liga 1, LPF a alcătuit cea mai bună echipă a rundei.

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 22:08 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 22:11

După CSU Craiova – Dinamo 5-0, ultimul meci din etapa a 10-a din Liga 1, LPF a alcătuit cea mai bună echipă a rundei.

CSU Craiova, care a câștigat clar cu Dinamo, 5-0, a fost echipa vedetă a etapei. Cei mai mulți jucători îi dă echipa lui Reghecampf, 3, după victoria la scor de pe Ion Oblemenco.

Oltenii sunt urmați de FCSB și Voluntari, care au câte 2 reprezentanți. FC Argeș, CFR Cluj, FC Botoșani, Farul și FCU Craiova au și ele câte un jucător.

Echipa etapei #10 din Liga 1, alături de explicațiile oferite de Ligă pentru respectivele alegeri:

PORTAR

Flavius Croitoru (FC Argeş / 29 de ani) - Titularizat pentru întâia oară în campionatul curent, a apărat un penalty şi a mai avut alte două intervenţii prin care a păstrat neatinsă plasa porţii argeşenilor.

FUNDAŞI

Mihai Căpăţînă (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Introdus pe durata reprizei secunde în locul lui Antoine Conte, a reuşit un gol, primul în tricoul Universităţii în campionat şi o pasă decisivă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 ani) - A pasat decisiv pentru reuşita colegului său din defensivă, Paulo Vinicius. S-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) – Puternicul fundaş folosit de Marius Croitoru în centrul defensivei şi-a trecut în cont primul gol în principala competiţie din România.

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 28 de ani) - Experimentatul fundaş stânga l-a înlocuit cu brio pe căpitanul Nicuşor Bancu, dovedind că poate fi oricând o soluţie sigură.

MIJLOCAŞI

Andrei Ciobanu (Farul / 23 de ani) - Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a înscris golul care le-a adus constănţenilor a cincea victorie pe teren propriu din acest sezon.

Vadim Rață (FC Voluntari / 28 de ani) - Se dovedeşte a fi un transfer reuşit. A înscris pentru a treia oară în acest sezon.

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 32 de ani) - Prima sa reuşită din acest sezon de CASA Liga 1 se înscrie pe lista celor mai frumoase goluri marcate în primele 10 runde.

ATACANŢI

Sekou Sidibe (FC U 1948 / 20 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită, aspect sesizat şi în această rundă, în care a finalizat cu gol o acţiune personală spectaculoasă.

Claudiu Keșerü (FCSB / 34 de ani) - A înscris pentru a treia etapă la rând. Este vârful de care roş-albaştrii aveau nevoie pentru a reveni pe locurile fruntaşe.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - Recital Ivan! A scos un penalty, a marcat a șasea oară în carieră pe prima scenă în poarta lui Dinamo şi a executat lovitura liberă în urma căreia a înscris Mihai Căpăţînă.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Voluntari / 50 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, ilfovenii pot fi consideraţi surpriza plăcută din primele 10 runde, asta după ce au ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga 1.

EXCLUSIV Va juca FCSB pe arena din Ghencea? Ogăraru: „Comandantul și ceilalți din conducere vor decide”

Problema Rapidului, pe masa Comitetului Executiv! Giuleștenii cer o derogare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează