FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Imagini dezolante din „Ștefan cel Mare”! Cum arată stadionul și gazonul înainte de Dinamo - FCSB

Gazonul arenei din Ștefan cel Mare se prezintă în condiții decente, înaintea primului derby Dinamo - FCSB din 2021. +10   FOTO
Gazonul arenei din Ștefan cel Mare se prezintă în condiții decente, înaintea primului derby Dinamo - FCSB din 2021.

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2021 20:52 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 01:26

Reporterii GSP au vizitat arena din „Ștefan cel Mare” înaintea primului derby Dinamo - FCSB din 2011. Imaginile sunt dezamăgitoare.

  • Dinamo - FCSB e programat miercuri, de la ora 20:45, în etapa cu numărul 21 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Stadionul lui Dinamo este depășit. Zeci de scaune lipsesc din tribune, betonul scărilor pare la rândul lui sătul de povara meciurilor. Terenul arată mai bine decât săptămâna trecută, la meciul cu Gaz Metan (2-1), când suporterii au ajutat la îndepărtarea zăpezii. Este însă moale în continuare și sunt șanse să cedeze pe parcursul derby-ului.

VIDEO. Cum arată arena și gazonul din Ștefan cel Mare înainte de Dinamo - FCSB

Dinamo - FCSB, cu bilete pe Arena Națională

Fanii din programul DDB încearcă în continuare să strângă bani pentru club. Au scos la vânzare bilete virtuale pentru meciul cu FCSB, locația fiind Arena Națională. Prețul unui tichet este de 5 lei. 

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

DDB, acuzații puternice înaintea derby-ului cu FCSB! De ce fanii-acționari vor neapărat control antidoping

Ce înseamnă delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB » Bookmakerii și-au luat măsuri, pentru un anumit pariu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
aius
aius  •  04 Februarie 2021, 11:20

Exagerati ca de obicei!Gazonul a fost chiar rezonabil !

tororosso
tororosso  •  03 Februarie 2021, 10:46

Oare nu este o comisie tehnică care să analizeze starea deplorabilă a acestui stadion și să oblige echipa a juca pe alt stadion (vezi prăpăditul gazon a celor de la UTA )... Un stadion care după cum arată este jalnic și datorită indiferenței cu care mai toți jnapanii (țeparii ) patroni ai echipei nu au urmărit decât câștiguri personale. Un stadion de liga 3 comunală .

1948forever
1948forever  •  03 Februarie 2021, 10:42

au otravit fantanile? au vandalizat terenul sa joace ei lunga si pe a 2-a?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează