FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum e trecut Ionel Dănciulescu pe foile de joc pentru a putea sta pe banca lui Dinamo

Dănciulescu multifuncțional: de la director general a fost pus pe bancă, antrenor, dar în acte e membru al staff-ului medical
Dănciulescu multifuncțional: de la director general a fost pus pe bancă, antrenor, dar în acte e membru al staff-ului medical

Articol de - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 22:34

Actualul tehnician al ”cîinilor” este trecut drept kinetoterapeut pe foile oficiale de joc pentru a putea sta pe bancă.

Ionel Dănciulescu este antrenor interimar în Ştefan cel Mare. În actele oficiale însă, pentru a avea dreptul să stea pe banca tehnică, Danciu este trecut kinetoterapeut. Şi nici măcar nu ştie asta! Pentru că ieri a fost surprins cînd a fost întrebat de subiect.

Ionel este înscris de un an la şcoala de antrenori şi încă n-are licenţă. "Conducerea l-a trecut kinetoterapeut pentru a evita eventuale probleme la meciuri", au declarat surse autorizate. În acte, "principal" este Dorin Mateuţ, secund în realitate.

Dănciulescu a ţinut să precizeze încă de la primul său interviu pentru Gazeta Sporturilor: "Eu nu sînt antrenor, pentru că nu am licenţa Pro deocamdată. Eu doar coordonez activitatea echipei, alături de ceilalţi oameni din staff. Eu am fost întotdeauna aproape de jucători".

Palmares Danciu-gol la Dinamo:
- 212 goluri în prima ligă, al doilea în clasamentul all-time, după Dudu Georgescu
- 16 goluri în cupele europene pentru Dinamo, al treilea în clasamentul all-time, după Niculescu (18) şi Dudu Georgescu (17)
- 3 campionate, 2 Cupe ale României
- 2 titluri de golgeter al campionatului, 2004 şi 2008
- 2004 este anul cel mai bun din carieră: a cîştigat eventul cu Dinamo, titlul de puncherul Diviziei A, premiul de cel mai bun fotbalist român al anului în viziunea FRF, LPF şi Gazeta Sporturilor

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

17 decembrie, ziua confirmării
Dinamo caută să scape de insolvenţă în 2015 pentru a reveni din 2016 în competiţiile internaţionale şi ca să devină o forţă pe plan intern. "S-a acordat termen pentru 17 decembrie ca să se discute confirmarea planului de reorganizare. Este vorba de o amînare de cîteva zile, cauzată de mai multe chestiuni de ordin juridic", a explicat ieri Cătălin Dascăl, administratorul judiciar. Dacă planul de reorganizare va fi aprobat, Dinamo va avea de plătit doar 4,48 la sută din datorii, adică 783.400 de euro din 17,5 milioane E.

"Şeful" răcit, băieţii OK
Roş-albii caută să dea lovitura la Giurgiu, cu Astra, sîmbătă, jucătorii spun că pot forţa victoria. O singură problemă majoră: Ionel Dănciulescu este răcit. În rest, Grecu mai are o etapă de suspendare de efectuat, dar Collins Fai poate reintra în formula de start, este disponibil pentru meci.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  04 Decembrie 2014, 15:42

Sa vina Rednic, lasati draq experimentele de laborator gen: Danciu ( cu tot respectu pentru el) ; Stoican,BRATU sau nulitati limitate gen: Dulca,Sabau sau mai stiu eu ce ciuperca aparuta dupa ploaie, Rednic e singuru care poate construi Dinamo de la radacini, HAI CAINIILOR !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează