FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum era posesia pe vremea lui Lăcătuș: „Ridica piciorul la nivelul urechii” + Episod amuzant din perioada în care scria istorie la Steaua

Marius Lăcătuș pe vremea când juca la Steaua
Marius Lăcătuș pe vremea când juca la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 19:14

 Ilie Stan, fostul jucător al Stelei în perioada 1987-1995, a povestit ce însemna posesia în acea vreme și spune cât de grele erau antrenamentele când îi aveai adversari pe Lăcătuș și Majearu.

„Când eram la Steaua, posesia însemna o sută şi ceva de pase la antrenamentul de 5+2. Intram într-un careu în care erau Piţurcă, Iovan, Lăcătuş. Dacă îl băgai pe Lăcătuş la mijlocul terenului, ridica piciorul la nivelul urechii. Majearu ţi-o dădea printre picioare din 3 metri, era ceva incredibil, avea o tehnică ieşită din comun.

După 25 de minute de pregătire cu ei, eram trimis la cabine, nu puteam să mai fac antrenament. Îţi dai seama, după ce te aleargă atâtea pase pe acolo...”, a declarat Ilie Stan la ProSport Live.

„Eram mai tineri şi eram trimişi la alergat de dimineaţă, de la ora 7 şi ne spunea antrenorul: «Aveţi de alergat 8 km». Terminam, mergeam la masă şi venea şi Lăcătuş după câteva minute. Deschidea uşa şi ne zicea: «Văd că alergaţi bine, dar să vă văd când intrăm pe teren»” Ilie Stan

Citește și:

A1, deja subordonat! Noul antrenor de la FCSB a pierdut posesia din start: Gigi 84% - Teja 16%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează