FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum s-a încercat coruperea dinamoviștilor la Derby » Dănciulescu: „Borcea știa că am fost sunat, probabil ne ascultau telefoanele”

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 12:53

În direct la GSP Live, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că înaintea unui derby Dinamo – Steaua au existat presiuni ca dinamoviștii să le dea meciul rivalilor. Steaua se lupta cu CFR Cluj la titlu și avea nevoie de victorie. 

  • CONTEXT: Meciul la care face referire Dănciulescu s-a jucat pe 4 mai 2008. Dinamo s-a impus cu 2-1, iar marcatori au fost Dănciulescu și Florin Bratu, respectiv Ghionea. Partida s-a jucat în etapa 33, penultima, și datorită victoriei "câinilor", CFR Cluj a devenit favorită la titlu și ulterior campioană. 

Tot la GSP Live, Cornel Dinu a mărturisit că jucătorii lui Dinamo au primit la acel meci câte 20.000 de euro și conducătorii au primit 15.000 de euro, pentru a o bate pe Steaua. Iar procurorii erau pregătiți să-i aresteze pe dinamoviști dacă vor da meciul rivalei roș-albastre (MAI MULTE DETALII AICI). 

Ce spune Dănciulescu despre acel meci

„La meciul respectiv sunt convins că marea majoritate a jucătorilor au fost sunați și ademeniți cu anumite sume de bani pentru a ceda meciul. Noi ne-am văzut de treabă și am mers înainte. 

Și eu am primit propuneri prin diverse persoane, că ar fi bine să o las mai moale și așa mai departe. Chiar am avut o discuție cu Cristi Borcea, care mi-a spus că știe că am fost sunat. Probabil ascultau telefoanele și mi-a spus că știe tot ce am vorbit. Apoi a zis că sunt un om corect. Am primit o primă după acel meci, dar nu știu de unde au venit banii. Am luat prima din partea clubului, cam 21.000 de euro”, a declarat fostul atacant la GSP Live. 

VIDEO Dănciulescu vorbește despre culisele derby-ului și cum a fost ademenit cu bani

„Lăcătuș este nașul meu și era antrenor la Steaua, dar nimeni nu știe că eu am stat cu el la masă cu o săptămână înainte de meci. Ce e paradoxal, și motivul pentru care îl respect, niciodată nu mi-a vorbit de meciul pe care noi urma să îl avem în săptămâna următoare. Și Cristi Borcea m-a sunat când eram cu el la masă, sa vadă cum sunt, cum mă simt, pentru că veneam după o accidentare. Dar nu i-am spus cu cine sunt la masă”
Ionel Dănciulescu, la GSP Live

Dănciulescu a mai vorbit la GSP Live despre două meciuri aranjate în care a jucat. Unul dintre acestea fiind celebru, Ceahlăul - Dinamo 1-2, în urma căruia s-a iscat un scandal imens. Șefii fotbalului au avut grijă să îngroape acel scandal:

„Recunosc că au fost mai multe meciuri. Toată lumea a vorbit de celebrul meci cu Piatra Neamț, nu ne-a spus nimeni nimic, dar e clar că se simțea. Se vedea că erau anumite lucruri în neregulă, anumite discuții pe teren. N-ai cum să negi evidența de la acel meci. La Steaua a fost un meci la Onești, dar nu mai țin minte anul. Nu ne-au spus, dar simțeai”

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Ionel Dănciulescu, dezvăluiri neverosimile din viesparul de la Dinamo » Cum a renunțat la mulți bani în fața lui Negoiță + cine i-a reproșat că se îmbracă prea frumos

Dezvăluiri din culisele conflictului frații Becali - Pițurcă. De ce a plecat Dănciulescu de la Steaua și are doar 8 convocări la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
111855873007282
Un Timisorean  •  09 Mai 2020, 08:14

Mare CARACTER ! Indiferent de situatie, de adversar, nu l-am auzit niciodata sa critice sau sa loveasca in cineva. Bravo Danciule.

corectu
corectu  •  09 Mai 2020, 08:09

Blaturi?Nimic nou.

foxi
foxi  •  09 Mai 2020, 00:16
Postat de valdino pe 08 Mai 2020, 23:05

Oltene, esti pe Masa Tacerii sau te-ai cocotat pe Coloana Infinita si ai ameteli ? :) Bre, rectifica , ..imparteau !

Domnul invatator dinamovist!Mereu cu replici de clasa 5-8!????????????

Vezi toate comentariile (58)
Comentează