FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri din culisele conflictului frații Becali - Pițurcă » De ce a plecat Dănciulescu de la Steaua și are doar 8 convocări la națională

Ionel Dănciulescu a vorbit la GSP Live despre conflictul cu Victor Pițurcă, la Steaua.
Ionel Dănciulescu a vorbit la GSP Live despre conflictul cu Victor Pițurcă, la Steaua.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 11:32

Fostul atacant Ionel Dănciulescu (43 de ani) a fost la GSP Live, unde a vorbit despre culisele conflictului cu Victor Pițurcă și motivul pentru care nu a fost convocat la echipa națională. 

Deși „Danciu-gol” a avut parte de un parcurs foarte bun în tricoul roș-albastru, marcând 54 de goluri în 129 de meciuri, atacantul a devenit încet-încet rezervă în Ghencea. În direct la GSP Live, Dănciulescu a dezvăluit ce s-a întâmplat atunci și de ce a plecat la rivala de moarte a Stelei:

„Au fost probleme legate de faptul că noi eram impresariați de firma fraților Becali. Eu am fost de la început cu ei, și acum avem o relație de prietenie și de respect. Sunt oamenii care m-au ajutat atât cât s-a putut, sunt convins că uneori aș fi meritat mai mult, dar cu ei am mers până la capăt. Au fost corecți cu mine și eu nu pot să uit. S-a spus să renunțăm la firma respectivă pentru a rămâne la Steaua”.

VIDEO Dănciulescu vorbește despre conflictul cu Pițurcă și de ce merita mai mult de la naționala României

Cu doar 8 prezențe la naționala României, Dănciulescu e de părere că acel conflict cu Victor Pițurcă este motivul pentru care nu a fost convocat mai des. 

„E clar că acesta a fost motivul și pentru care nu am ajuns la echipa națională. Eu cred că în perioada respectivă aș fi meritat mult mai mult de la națională. Erau foarte mulți atacanți buni, dar dacă nu ar fi fost ce a fost, probabil aș fi avut mai multe meciuri la echipa națională. Acum ne întâlnim, vorbim. E un tip deschis, de la care am învățat foarte multe. La echipa de tineret eram atacantul preferat al dânsului. Asta a fost, a existat acel scurtcircuit atunci. Nea Piți e un om orgolios”, a declarat Ionel Dănciulescu la GSP Live. 

Palmares Ionel Dănciulescu: 

8 trofee: titlul de campion (2002, 2004, 2007), Cupa României (2003, 2004, 2012), SuperCupa României (2001 și 2004) 

2 titluri de golgheter al României (2004 și 2008) 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Amintire dură a stelistului căruia Moți i-a apărut un penalty de Liga Campionilor: “Gâlcă mi-a adus tricoul plin de scuipatul fanilor și l-a aruncat în mijlocul vestiarului”

Dezvăluiri la GSP Live. Care a fost secretul faimosului cuplu N&D: „Ne simțeam, nu trebuia să vorbim, nu trebuia să ridicăm privirea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
emil1986
emil1986  •  09 Mai 2020, 10:45

Danciulescu a fost un jucator bunicel si atat. Dovada cea mai buna ca n-a facut fata cand a jucat afara. Din Turcia a revenit dupa un an, iar in Spania a jucat in liga II-a unde era mai mult rezerva, iar cand echipa la care juca a promovat s-a renuntat imediat la el. Danciu nu trebuie sa se planga, asta-i era valoarea. Din acest motiv nu are mai multe selectii la nationala.

ciuke
ciuke  •  09 Mai 2020, 10:19
Postat de felix_grandet pe 09 Mai 2020, 01:05

Toate trofeele și performantele lui Danciulescu sunt la Dinamo.

Bucura-te "Felix", esti tanar si nestiutor.

circul_ghencea
circul_ghencea  •  09 Mai 2020, 09:33
Postat de felix_grandet pe 09 Mai 2020, 01:05

Toate trofeele și performantele lui Danciulescu sunt la Dinamo.

Sigur, daca esti pustan nascut dupa 2000, precum cel care a scris articolul (probabil) asa reiese ca a castigat doar la Dinamo. Dar 2 titluri, cel din 97-98 si cel 2000-2001, precum si Cupa Romaniei din 99 si Supercupa din 2001 le-a castiga cu Steaua nu cu Dinamo. Iar in Derby-uri are mai multe goluri marcate lui Dinamo in tricoul Stelei decat invers. Daca nu era omul negru, Piturca, probabil ramanea si devenea legenda in Ghencea..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează