FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum justifică Alexandru Albu imaginile din club: „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București” » Scuzele au fost demontate

Alexandru Albu, foto: YouTube FC Rapid 1923 +6   FOTO
Alexandru Albu, foto: YouTube FC Rapid 1923

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 16:05 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 18:43

Alexandru Albu, mijlocașul Rapidului implicat într-un scandal imens, după ce a fost filmat într-un club de noapte, la câteva ore după înfrângerea echipei sale cu Poli Iași, 1-3, a oferit versiunea sa a evenimentelor. Reprezentanții localului au infirmat varianta fotbalistului.

În vârstă de 30 de ani, Alexandru Albu a fost filmat alături de Andrei Borza, în timp ce petrecea în club.

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

„Acum am aterizat și am primit imaginile, nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău", a spus mijlocașul Alexandru Albu pentru iAMsport.

Explicația lui Albu a fost demontată nu doar de impresarul acestuia. Și reprezentanții clubului de noapte Fratelli Iași au precizat pengru GSP.RO:

Imaginile de pe Story sunt de aseară, au fost postate de la petrecerea de aseară. A fost o petrecere de Dragobete. Nu au existat evenimente, incidente.

EXCLUSIV Dan Șucu, furios după imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza: „Ce oameni, ce suflet au ăștia doi?”

Dan Șucu a oferit o primă reacție pentru GSP, după ce Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși petrecând într-un club de noapte, după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași 1-3.

„Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a spus Dan Șucu pentru GSP.RO.

Rapid a pierdut la Iași, scor 1-3 cu Poli Iași, un eșec care i-a enervat teribil pe suporterii giuleșteni și l-a descumpănit pe Dan Șucu, în perspectiva luptei la titlu. A fost prima înfrângere a elevilor lui Cristiano Bergodi în meciurile oficiale din 2024, survenită după o serie de 5 victorii la rând. După meci, în momentul în care au mers în fața propriilor suporteri, fanii i-au apostrofat pe jucătorii giuleșteni.

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură”

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2024, 00:18
Postat de sdaniel1972 pe 25 Februarie 2024, 17:56

Sa intelegem ca merge des pe la iasi si el si borza fiind in clubul acela? au avion privat probabil... sa i duca si sa ii aduca in 2 ore, merg doar in vizita... ce mincinos, cine l crede???

Ei aterizeaza si decoleaza unde "vrea" muschii lor. Nici n-au nevoie de avion.

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  25 Februarie 2024, 21:45

De aia suntem unde suntem.. numai bani, cluburi, mașini și gagici visați! Munca-i grea. Hai, valea Albule. L-ai mai corupt și pe ăla mic, ăla macar nu are minte la 18 ani, dar tu la 30...

red_panzer
red_panzer  •  25 Februarie 2024, 20:33

Nu ăsta era cu nasul pe sus după victoria chinuită și nemeritata cu Dinamo? Iaaaaa, păi ce-ai făcut mă nene măăă? Ți-a venit rândul la bobarnace? Atitudine de jucător de DUZINĂ!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează