FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Albu zice că n-a fost în club, agentul îl contrazice: „Se distrează! Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua”

Alexandru Albu, exclus din lotul Rapidului după ce a fost surprins în club după eșecul cu Poli Iași
Alexandru Albu, exclus din lotul Rapidului după ce a fost surprins în club după eșecul cu Poli Iași

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 17:33 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 19:13

Mihai Stan, agentul lui Alexandru Albu (30 de ani), a oferit prima reacție după imaginile din club cu jucătorul pe care îl impresariază și Andrei Borza (18 ani), după eșecul cu Poli Iași, din etapa #27 a Superligii.

E haos la Rapid după eșecul cu Poli Iași. Albu și Borza au fost excluși din lot după ce au apărut imagini cu aceștia în timp ce petreceau într-un club din Iași. Agentul lui Alexandru Albu, Mihai Stan, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi ia apărarea jucătorului pe care îl reprezintă. Dacă Albu a negat că a fost în club după eșecul Rapidului, agentul său îl contrazice, însă nu crede că fotbalistul a greșit.

Ultrașii Rapidului iau atitudine, după escapada lui Albu și Borza: „Nu e posibil!”
Rapid
Ultrașii Rapidului iau atitudine, după escapada lui Albu și Borza: „Nu e posibil!”

Impresarul lui Albu, despre ieșirea în club după eșecul Rapidului cu Poli iași

Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni, n-a adus prejudicii de imagine clubului. Într-adevăr, rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și presiune. Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric, să nu-i trezească lumina dimineață. Să fim serioși și să acceptăm asta.
-Mesajul postat de Mihai Stan, agentul lui Albu, pe contul său de Facebook

Explicația lui Albu, „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București”, a fost demontată nu doar de impresarul acestuia. Și reprezentanții clubului de noapte Fratelli Iași au precizat pentru GSP.RO:

Imaginile de pe Story sunt de aseară, au fost postate de la petrecerea de aseară. A fost o petrecere de Dragobete. Nu au existat evenimente, incidente.

Daniel Niculae despre escapada lui Albu și Borza: „Vor fi excluși și vor primi sancțiune financiară pe măsură”

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a reacționat pentru GSP.RO, după escapada lui Alexandru Albu și Andrei Borza. Cei doi au fost surprinși în club, după înfrângerea alb-vișiniilor în fața lui Poli Iași, 1-3.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae pentru GSP.RO.

VIDEO. Alexandru Albu a petrecut în club după înfrângerea Rapidului la Iași

Citește și alte știri:

Fostul antrenor al Rapidului, despre escapada cu bucluc a lui Albu și Borza: „Atunci, este o problemă”
RAPID
Fostul antrenor al Rapidului, despre escapada cu bucluc a lui Albu și Borza: „Atunci, este o problemă”
Delegare ciudată la FCSB - FC Botoșani » A mai arbitrat doar două meciuri în acest sezon
FCSB - FC BOTOȘANI
Delegare ciudată la FCSB - FC Botoșani » A mai arbitrat doar două meciuri în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Sekekama
Sekekama  •  26 Februarie 2024, 06:32

Ca alegi sa ieși în club după un meci, când tu trebuia sa fii la recuperare, e fix problema lor. Dar sa nu se mai creadă fotbaliști profesioniști. Sunt exact de nivelul amatorilor din Feroe, San Marino și Andorra.

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  25 Februarie 2024, 22:09

Să iasă în club? Treaba lui, dar sa spui că nu ai fost denotă lipsa de coloana vertebrală. Un fel de râmă.

telly
telly  •  25 Februarie 2024, 21:19

Cred că a fost ultimul joc pentru Albu. Poate îl cară Ioniță după el în China, altfel se antrenează prin cluburi până la vară.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează