FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum a scăpat FCSB un marcator pursânge și cum a plătit scump pentru asta: „Argăseală nu a fost serios cu mine”

Hamza a ales să meargă la Ludogorets, adversara FCSB-ului din Champions League
Hamza a ales să meargă la Ludogorets, adversara FCSB-ului din Champions League

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 11:16

În vara anului 2014, Younes Hamza a fost aproape de un transfer la FCSB, când era jucătorul lui Botev Plovdiv. Atacantul în vârstă de 34 de ani a explicat la GSP Live ce s-a întâmplat atunci și de ce nu a mai ajuns la roș-albaștri. 

În cele din urmă, Hamza a ales să semneze cu Ludogorets. Iar acest lucru l-a înfuriat pe Valeriu Argăseală, președintele FCSB, care l-a numit „om fără caracter”. În direct la GSP Live, atacantul tunisian a dezmințit acuzațiile. 

„Problema e că nu au fost serioși cu mine. Eu întotdeauna am avut caracter. Argăseală m-a sunat, ne-am întâlnit și în Bulgaria. Am vorbit de bani, contract, tot. A zis că îmi trimite contractul într-o săptămână și nimic. În perioada asta, ei au venit la Plovdiv și au semnat cu Luchin, după ce au vorbit cu mine. După, când au aflat că Ludogorets mi-a făcut ofertă, au început să mă sune toată noaptea și toată ziua. Aflaseră și că se joacă Steaua – Ludogorets în Champions League”. 

În acel sezon, Ludogorets a eliminat FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor, după loviturile de departajare. Hamza a fost printre marcatorii de la penalty-urile câștigătoare. Bulgarii au încasat atunci peste 14 milioane de euro pentru că au eliminat FCSB și s-au calificat în grupe.

„Cu cei de la Ludogorets, în 5 minute am aranjat totul. Noaptea de dinainte să semnez, l-am sunat pe domnul Argăseală și i-am spus că e gata, nu trebuie să mai vină aici, pentru că m-am înțeles cu Ludogorets. După ce a văzut mesajul, tot a venit și a vorbit la televizor că nu am eu caracter, asta e. Nu am ce să mai comentez, eu am povestit acum pe scurt. Dar au fost multe detalii care nu mi-au plăcut. Nu mi-a plăcut neseriozitatea”. 

VIDEO Hamza explică de ce nu ar fi vrut să ajungă la FCSB

65de goluri marcase Hamza în carieră, la momentul negocierilor cu FCSB

Citește mai multe știri din GSP LIVE: 

Mircea Lucescu, contrazis de Adrian Porumboiu: „Cei mai mulți arbitri erau în solda lui Dinamo! Foloseau tehnici odioase, erau diabolici. Dinamo voia să te distrugă”

Omul acuzat că a stat în spatele succeselor lui CFR Cluj: „Ai fost acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  20 Mai 2020, 18:39

Apara M0tzi!!

ray51
ray51  •  20 Mai 2020, 08:32

E pacat sa imbatranesti (Argaseala) si sa nu lasi in urma ta macar cateva vorbe bune.

erteb65ryrtyhnru6
erteb65ryrtyhnru6  •  20 Mai 2020, 04:36

Bine i-ai facut lui Slugareala, lectie din care oricum nu a invatat nimic, nici el nici stapanul lui de slujitori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează