FOTBAL  »  Superliga  »  PALMARES STEAUA

FCSB. Cum luptă Gigi Becali pentru palmaresul Stelei! Pe ce argumente se bazează FCSB în lupta cu Talpan și CSA: „Actele nu au fost anulate”

Gigi Becali se luptă pentru palmaresul Stelei +22   FOTO
Gigi Becali se luptă pentru palmaresul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 12:21 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 14:42

FCSB și CSA Steaua se luptă în continuare în Instanță pentru palmaresul Stelei din 1947 până în 2003, aflat în prezent, din iulie 2019, în posesia echipei din Liga 3.

  • Curtea de Apel București a stabilit următorul termen pentru procesul dintre FCSB și CSA pentru palmaresul Stelei pe 15 februarie.
  • CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie 2020, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Avocatul Virgil Boglea, președintele Asociației „Salvați Steaua”, care susține clubul din Liga 1, patronat de Gigi Becali, a vorbit azi despre procesul legat de palmares și despre motivele pentru care consideră că ar trebui să câștige disputa cu Florin Talpan și CSA Steaua.

Virgil Boglea, despre disputa FCSB – CSA pentru palmaresul Stelei: „Procesul poate dura încă 9 luni sau un an”

„Cel mai important argument pe care îl avem în procesul privind palmaresul este reprezentat de desprinderea secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, din 7 aprilie 1998, și trecerea în martie 2003 către Societatea Comercială Fotbal Club Steaua București, care au avut la bază anumite acte care nu au fost anulate nici până în prezent.

Aceasta continuitate, pe plan sportiv și pe plan juridic, se bazează pe actele respective, care nu au fost anulate. 

Da, nu se prevedea și trecerea dreptului asupra mărcii Steaua. S-a decis anularea mărcii Steaua deținută de Societatea Comercială, dar suporterii trebuie să cunoască realitatea și să vadă în ce parte a mers continuitatea sportivă și juridică. Procesul pentru palmares va lămuri aspectele cu privire la identitatea sportivă a Stelei.

Procesul pentru palmares poate dura încă 9 luni sau un an. Sau poate Instanța va spune că nu e de competența civilă și ne procesul va ajunge la Instanțele sportive, acolo unde palmaresul este definit”, a declarat Virgil Boglea la Pro X.

 Palmaresul deținut de CSA Steaua:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Palmaresul deținut de FCSB: 

  • 5 titluri de campioană
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO Ladislau Boloni despre conflictul FCSB - CSA Steaua

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB își domină rivalele din Liga 1! CFR Cluj și Craiova, surclasate într-un top decisiv

Gigi Becali, contrazis de DSU în scandalul carantinării echipei: „Raed Arafat nu a purtat niciodată discuții cu persoana care a emis astfel de afirmații”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
mehighms
mehighms  •  19 Ianuarie 2021, 09:07
Postat de valeri.gazzaev.chiar.el pe 17 Ianuarie 2021, 21:10

Dinamo are peste 10000 de membri DDB, voi stelistii sunteti praf.

10000 de fcdebisti si 10000000 de stelisti. voi sunteti doar urma de praf!

1948forever
1948forever  •  18 Ianuarie 2021, 10:54

oricat v-ati judeca, fcsb e steaua, cu palmares in acte sau nu. un suporter care asteapta de la un judecator sa ii confirme care e steaua adevarata, nu e suporter

manutd.steaua
manutd.steaua  •  17 Ianuarie 2021, 23:08
Postat de forumerr pe 17 Ianuarie 2021, 20:52

Cine-i anonimul asta, Boglea? Ce procese a castigat pana acum, vreo realizare concreta? Ce aberatii debiteaza, si-o fi luat diploma la Hyperion :))? Asta nici macar nu stie cu ce se ocupa CAB si ce atributiuni are. Vad ca e de la SRL-ul ala cu 150 de membri cotizanti :)))))))). Trebuie sa para ca face ceva si Musti, sa vina banii de la putinii cotizanti ai fun... pardon, ass-ului :))). Cum, ma, sa strangi 150 de membri intr-un an se zile sau cat au astia? AS47 are 600 de membri cotizanti in doar 2 luni. Iar pierde fcfcsb-ul in instanta, a castigat doar procesul in care a dovedit ca numele "fcsb" nu vine de la Steaua Bucuresti, in rest a pierdut pe linie orice proces cu Steaua, fabulos :))).

Csa nu mai are echipa din 1998! Sa faca ce vrea cu numele,daca atat le pasa de Steaua!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează