FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, contrazis de DSU în scandalul carantinării echipei: „Raed Arafat nu a purtat niciodată discuții cu persoana care a emis astfel de afirmații”

Gigi Becali, contrazis de DSU în scandalul carantinării echipei +5   FOTO
Gigi Becali, contrazis de DSU în scandalul carantinării echipei

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 22:09 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 22:29

DSU a emis azi un comunicat din care reiese faptul că Raed Arafat și instituția pe care o conduce nu au comunicat cu Gigi Becali și FCSB despre excluderea echipei de la carantinare, după revenirea din cantonamentul din Turcia.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • FCSB a ajuns în România și a scăpat de orice măsură de carantinare, pe motiv că a jucat un meci amical, participând astfel la un turneu internațional.

Gigi Becali a dialogat cu GSP, după ce FCSB a fost exceptată de la carantină, declarând: “Din cauza presei, a ceea ce ați scris, cei de la Ministerul Sănătății au început să le pună întrebări celor de la DSP. Chiar și Arafat a pus întrebări, au făcut o ședință exclusiv pe acest caz și atunci, ca să nu existe nicio problemă, ni s-a zis că ar fi mai bine să avem și un joc disputat în acest turneu pe care l-am făcut".

DSU a reacționat printr-un comunicat, precizând că aceste situații nu au avut loc și nimeni din cadrul departamentului nu a dialogat cu patronul lui FCSB pe această temă. Iată comunicatul integral:

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public conform cărora Raed Arafat ar fi prezidat o ședință pentru a găsi alternative ca o echipă de fotbal să fie exceptată de la măsura carantinării, lotul echipei urmând să ajungă în România, din Turcia, pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm următoarele: 

Șeful DSU, dr. Raed Arafat nu a purtat niciodată discuții cu persoana care a emis astfel de afirmații în spațiul public, nu a prezidat și nu a convocat o ședință pe această temă, invocată mai sus. 

Singura declarație oficială a șefului DSU, pe marginea acestui subiect, o evidențiem, după cum urmează: „Singurii care pot explica motivele pentru care au permis accesul în România al unor persoane care au venit din Turcia, din zona galbenă, sunt cei de la DSP București. Doar ei pot să dispună necarantinarea

+1 FOTO

Ce este de fapt competiția la care ar fi participat FCSB: „Atenție, Mihai Stoica, încă nu a început” » Mesajul lui Reghecampf: „Vă salut, dragi copii”😆 

FCSB. Gigi Becali, contestat de o legendă a Stelei: „Mai bine se lasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
lupu68
lupu68  •  17 Ianuarie 2021, 10:07

Ati citit ce e pe aici, domnu' Craitoiu? Va ace? De ce credeti ca scoqteti tot ce-i mai rau din cititori? Nu cumva fiindca ȚINEȚI CA GAIA MAȚU? Si continuati sa mintiti la nesfarsit, dand frau liber orgoliului nemasurat de a avea dreptate?

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  17 Ianuarie 2021, 09:33

Dintre cei 3 a rămas numai căcățoiu! Continuă băiete!

steaua1986.
steaua1986.  •  17 Ianuarie 2021, 07:40
Postat de rcata92 pe 17 Ianuarie 2021, 01:50

Le mai place lu dan Udrea și lu remus raureanu sa S. U. G. A P. U. L. A la homo. Toți știm ca le place popou

Banati ma prostul asta, chiar nesintiti sunteti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează