FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 2-0

Cum s-a mobilizat Patrick Petre după scandalul "Alcool în avion": "Asta m-a ambiționat să-mi dau viața pe teren!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 23:12

Patrick Petre a jucat titular aproape o oră în victoria cu CFR Cluj, 2-0, prima a lui Dinamo în play-off. Detalii despre meci, AICI!

"Am obținut 3 puncte în sfârșit, prima victorie cu o echipă foarte puternică, cu jucători foarte valoroși, o echipă agresivă. O victorie meritată. Am fost mai agresivi ca ei, s-a văzut clar că am jucat pentru suporteri, am vrut să spălăm înfrângerea cu Steaua și am reușit.

Ce s-a scris despre mine în presă m-a ambiționat, să muncesc mai mult, să-mi dau viața pe teren. Am greșit, dar am trecut foarte repede peste, m-am dus a doua zi la antrenament... dar nu mai vreau să vorbesc despre asta acum.

Nu ne gândim la titlu acum, luăm meci cu meci. Dacă legăm victoriile, vedem în ultimele etape", a declarat Patrick Petre la TV Dolce Sport.

"Sper să rămână Contra alături de noi, a făcut un grup extraordinar, ne-a unit pe toți, vom face tot posibilul pe teren și în afară să-l ținem alături de noi"
Patrick Petre

Citește și: Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
aldo_m
aldo_m  •  06 Aprilie 2017, 10:27

ce l-o fi ambitionat pe pe petre ca a pierdut toate mingiile asta dribleaza cand nu trebuie si paseaza GRESIT nu stie sa paseze cum se pafe ca petre senior era foarte bun cand era trecut FUNDAS si ala micu nu e in stare sa deposedeze si mascherano e mic dar deposedeaza

ray51
ray51  •  06 Aprilie 2017, 08:56

E foarte indicat sa nu te imbeti cu apa rece. In viata ta trebuie sa faci ordine si sa-ti impui reguli stricte cat timp nu ai alta meserie decat cea de fotbalist.

travka
travka  •  06 Aprilie 2017, 08:34

pentru care suporteri? =)) ca nu au fost nici 3000 in stadion hahahahhaa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează