FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

FOTO și VIDEO Premiere la Dinamo: prima victorie în play-off, 2-0 cu CFR Cluj, + Rivaldinho, primul gol

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +28   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 22:55

Dinamo a obținut prima victorie din play-off și primul succes după 5 meciuri, 2-0 pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, în a patra etapă din play-off.

Nemec a ratat prima mare ocazie a partidei, după 17 minute de joc. Romera a centrat de pe partea dreaptă, dar lovitura de cap expediată de Nemec a trecut pe lângă poarta lui Mincă.

Slovacul avea să se revanșeze patru minute mai târziu, când a rămas fără marcaj la o lovitură de colț și l-a învins pe Mincă printr-un voleu din prima.

Chiar înainte de pauză, Rivaldinho a marcat primul gol în tricoul "câinilor", printr-o lovitură de cap care l-a surprins pe Mincă ieșit din poartă.

Cu mai puțin de 10 minute ănainte de final, Cerniauskas a avut o intervenție salvatoare la lovitura de cap a lui Roman, iar un minut mai târziu clujenii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Alături de dinamoviști, victoria a fost sărbătorită la vestiare și de Ceccarelli, care și-a reziliat săptămâna aceasta contractul cu Dinamo (Detalii AICI).

3.790 de spectatori
au fost prezenți pe Arena Națională

Contra s-a accidentat :)

De la cât s-a agitat pe margine pentru prima sa victorie în play-off, Cosmin Contra s-a resimțit serios. Antrenorul dinamovist a acuzat dureri lombare.

Stafful medical a vrut să îi acorde îngrijiri și să verifice dacă e ceva serios, dar tehnicianul de 41 ani a refuzat, continuând să dea indicații tactice de la marginea terenului. (Victor Vrînceanu)

Nistor și cartonașul roșu

O fază inedită a avut loc în repriza secundă, când lui Alexandru Tudor i-a căzut cartonașul roșu din buzunar. Acesta a fost recuperat de Dan Nistor, care l-a păstrat și i l-a dat înapoi lui Tudor spre finalul meciului. (Victor Vrînceanu)

VIDEO » Dinamo - CFR Cluj 2-0
Au marcat: Nemec '21, Rivaldinho '43
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas - Romera, Marici, Dielna, St. Filip - Mahlangu, Palici - Hanca, Rivaldinho, P. Petre - Nemec
Rezerve: Penedo - M. Popescu, Bawab, Nistor, D. Popa, Oliva, Dudea
Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj: Mincă – T. Lopes, Larie, Horj, Camora (cpt) – Gomelt, L. Rus – Nouvier, C. Deac, Al. Păun – Omrani
Rezerve: Marc - Nascimento, Roman, Antal, Ruiz, Mureșan, Peteleu
Antrenor: Vasile Miriuţă

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (259)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Aprilie 2017, 23:23

meci atractiv nu doar pentru neutri, chiar si pentru fanii lui Dinamo. pentru ca CFR a fost doar un sparring partner, un fel de Medias in zi nefasta. asadar, relax total, mai putin pentru fanii clujenilor, care pot fi suparati datorita unei evolutii slabe a echipei lor. victoria este totalmente incontestabila si chiar mica in raport de aspectul jocului. posesia sterila din R2 a oaspetilor a fost contracarata cu 2-3 contratacuri ce puteau sa mareasca diefrenta. si clujenii au avut 2-3 ocazii bune, dar mai ales in prima parte, insa inclusiv la acest meci am putut observa serii intermminabile de greseli individuale hazlii in raport de nivelul campionatelor tari din europa. aceste erori abundente demonstreaza ca exista vointa, dar nu putirinta, Liga Mamaliga este cu adevarat de nivel mediocru. aparentele inseala, duelurile doar par a fi calitative. avand in vedere usurinta cu care a fost castigat meciul, nu cred ca merita analizate considerente tactice (despre tehnica tocmai ce am spus : mediocra). dar se poate retine ca Gurita a fost ceva mai inspirat, atat cu primul 11 cat si cu schimbarile. cam rapide schimbarile facute de Miriuta. felicitari ambelor teamuri, totusi, un meci placut in general (ca vointa).

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Aprilie 2017, 07:59

Una grande partita! Comentariul lui zecs, ca intotdeauna, delicios - abia mi-am putut bea cafeaua de atata ras. -”PCH a cantat tot meciu... Dinamo, a avut o posesie amortita... P.Petre- sa vazut ca are doar fumuri in cap... Dinamo castiga primu ei meci in play-off si trece pe locu 4, daca batem luni Viitoru avem sanse la locurile 2-3 !!! ” Deci, dupa el, locul 1 e rezolvat: FCSB. Nu va fie frica: Dinamo spera la locul 5!

corectu
corectu  •  06 Aprilie 2017, 07:41

Ambele goluri s-au dat din devieri norocoase ale adversarilor.Prima repriza a fost a lui Dinamo,a doua a lui CFR.

Vezi toate comentariile (259)
Comentează