FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Cutremur” la Craiova » Laurențiu Reghecampf a exclus din lot două vedete!

Laurențiu Reghecampf a exclus din lot două vedete!
Laurențiu Reghecampf a exclus din lot două vedete!

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 18:46 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 20:08

E agitație la Universitate Craiova în urma eșecului din campionat cu CFR Cluj (0-1). Furios din cauza rezultatului, dar și a indisciplinei lor, Laurențiu Reghecampf i-a exclus din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa. 

Tehnicianul Craiovei n-a trecut ușor peste eșecul din derby-ul cu CFR Cluj. Conform ProSport, Reghe ar fi trecut la măsuri și l-a exlcus din lot pe Mateiu, unul dintre cei mai slabi jucători ai săi din partida de aseară. Mijlocașul de 31 de ani, printre cei mai vechi jucători din lot, a avut o prestație mediocră, fiind înlocuit încă din minutul 41 cu George Alexandru Cîmpanu. 

GSP.ro a aflat motivul pentru care Mateiu a fost trecut pe linie moartă: mijlocașul i-a comentat lui Reghecampf după partida de aseară, cerându-i socoteală, pe un ton ridicat, pentru faptul că a fost înlocuit înainte de pauză.

„Cutremur” la Craiova » Laurențiu Reghecampf a exclus din lot două vedete!
Alexandru Mateiu

4a fost nota primită de Mateiu în Gazeta, pentru prestația din meciul cu CFR Cluj

Și Mihai Bălașa e OUT de la Craiova!

Pe lista neagră a tehnicianului e și fundașul central Mihai Bălașa (26 de ani). Chiar dacă n-a evoluat în partida din Gruia, fiind rezervă, Bălașa ar urma să aibă soarta lui Mateiu. Din informațiile Gazetei, Mihai Bălașa nu mai era de mult timp în grațiile lui Reghecampf, tehnicianul fiind dezamăgit de randamentul acestuia la antrenamente. 

Aspect interesant, Mateiu, la Craiova din 2013, cel mai vechi din lot, și Bălașa, venit în 2019, de la FCSB, au contracte valabile până la 30 iunie 2022. În cazul ultimului, clubul deține o opțiune de prelungire cu un an a acordului. 

Cifrele InStat surprind după etapa a 9-a » „11”-le ideal al rundei + Echipa care le-a luat fața lui CFR Cluj și FCSB
InStat
Cifrele InStat surprind după etapa a 9-a » „11”-le ideal al rundei + Echipa care le-a luat fața lui CFR Cluj și FCSB

Reghe, „îngropat” de oamenii-cheie în meciul cu CFR Cluj

După 0-1 cu CFR, Reghecampf era negru de supărare. Tocmai jucătorii de la care aștepta cel mai mult, Ivan, Nistor, Bancu și Koljici, au dezamăgit teribil. Și cifrele lor o confirmă.

Andrei Ivan a fost „șeful” ratărilor la Cluj, în timp ce căpitanul Bancu, altădată de mare ajutor ofensivei, a fost extrem de discret: 1 șut, pe lângă poartă, o centrare, 6 baloane pierdute, 3 recuperate, 8 dueluri, 50% câștigate, conform InStat. 

Sau „regizorul" Dan Nistor. Zero ocazii create, doar două șuturi, niciunul cadrat, o singură pasă-cheie, o centrare, 11 dueluri, dintre care 55% câștigate și nu mai puțin de 11 baloane pierdute! 

Jucat extrem de puțin, golgeterul de altădată, Koljic, a părut un corp străin în echipă: zero șuturi, zero ocazii, 2 baloane pierdute, 5 dueluri, toate pierdute!

Citește și alte știri de actualitate:

„Îți stă mintea în loc!” » Cornel Dinu, dezvăluire șocantă în direct: „Asta avea prietenul lui Bonetti în geamantan”

ANALIZĂ Reghe, „îngropat” de oamenii-cheie în meciul cu CFR Cluj

EXCLUSIV Faceți cunoștință cu fiul lui Alexandru Tudor! Povestea unui adolescent atipic: locuiește la cămin și vine cu trotineta la antrenament + a înscris primul gol la seniori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  22 Septembrie 2021, 15:38
Postat de kuba pe 22 Septembrie 2021, 06:18

Exact cum am spus: mac mac :))) Tu și încă vreo 3-4 dastia ca tine pe aici :))))) Clonați fricosi

Ce mac mac scooby ? Nu tu esti ala de fuge de live ca dracu de tamaie? Ti-am spus unde sunt , am pus si poza cu un Ciucas sa iti dovedesc asta, se recunoaste usor si zona faleza de nord si blocurile. Daca ai sange stii unde sa ma gasesti. Sunt vecin cu Sensual Jane aici, adu aia 5000 de euro de la ciorap pentru tricoul cu Balaci sa te bagi la un r&r dupa ce termin cu tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adytza74
adytza74  •  22 Septembrie 2021, 14:01

Si Ivan ,nu trebuie exclus? Fara valoare.

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Septembrie 2021, 13:17

E foarte corect ce a facut Reghe si sa speram ca e doar inceputul.Mateiu a cam obosit,as vrea sa vad cum se descurca Cretu acolo.Despre Balasa,ce sa zic,indiferent cum te cheama daca te antrenezi la misto nu joci.Este un semnal puternic ca Reghe e sef.Forza Stiinta Campioana unei mari iubiri!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează