FOTBAL  »  Superliga  »  BELGIA

D-asta aşteaptă Rednic? Belgienii spun că ar putea prelua Standard Liege!

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Mircea Rednic este un candidat important pentru postul de antrenor al lui Standard Liege în sezonul viitor. Antrenorul de 48 de ani este pe lista belgienilor, care vor să facă schimbări pe banca tehnică la vară, după un sezon deloc reuşit. 

Cotidianul belgian La Derniere Heure notează în ediţia de azi că Rednic e o prioritate pentru clubul din Liege: "Cei de la Standard au văzut deja CV-ul lui şi sînt interesaţi să-l aducă pe postul de manager. Rednic a petrecut 5 sezoane ca jucător la această echipă, iar ca antrenor a antrenat zece echipe în zece ani, cucerind două tituluri de campion, cu Dinamo şi cu Rapid".

Rednic a vorbit cu ziariştii belgieni şi le-a transmis că este interesat de acest post: "Normal, dorinţa mea este de a-mi găsi un club bun în Belgia. Ar fi un pas înainte în cariera mea".

Tehnicianul este momentan liber de contract, după experiența de anul trecut din Rusia, la Alania Vladikavkaz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  29 Aprilie 2010, 18:45

rednic e o investitie de succes pt orice club la care se duce. are si performante, dar mai important, promoveaza jucatori pe care-i vinde pe bani multi. in special atacantii si mijlocasii ofensivi tineri valoreaza foarte mult pe piata europeana astazi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează